Το story της απόλυσης του Πασκουάλ

Αιφνιδιασμό έχει προκαλέσει στις τάξεις του Παναθηναϊκού η είδηση της απόλυσης του Τσάβι Πασκουάλ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αιφνιδιασμό έχει προκαλέσει στις τάξεις του Παναθηναϊκού η είδηση της απόλυσης του Τσάβι Πασκουάλ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τόσο οι συνεργάτες του Καταλανού προπονητή, όσο και οι παίκτες δεν περίμεναν τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Σίγουρα η εμφάνιση των «πράσινων» στη Μαδρίτη και η βαριά ήττα από τη Ρεάλ έφεραν μεγάλο προβληματισμό στη διοίκηση της ομάδας.  Το πότε όμως πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ισπανό προπονητή, παραμένει για την ώρα άγνωστο.  

Ο Πασκουάλ στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης ήταν περισσότερο από μία ώρα μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο και συζητούσαν. Εντούτοις δεν μπορεί να είναι σίγουρο αν το τηλεφώνημα της απόλυσης του έγινε πριν την αναχώρηση της αποστολής από τη Μαδρίτη ή κατά την άφιξη της στην Αθήνα. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι και από το ύφος των δηλώσεων του Γιώργου Βόβορα ότι και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ήταν αιφνιδιασμένο από την ταχύτητα των εξελίξεων. 

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν σκυθρωπός τόσο στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά ελάχιστοι θα μπορούσαν να προδικάσουν τη συγκεκριμένη εξέλιξη, υποθέτοντας φυσιολογικά ότι ο Καταλανός ήταν προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.