Τζέιμς: “Θα τους ήθελα όλους”

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να έχει συμπαίκτες ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο ΝΒΑ, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να έχει συμπαίκτες ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο ΝΒΑ, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο “Βασιλιάς” τόνισε πως αυτές οι ερωτήσεις, σχετικά με το αν θα ήθελε κάποιον από τους παίκτες στην ομάδα του, δεν έχουν νόημα, καθώς εννοείται πως θα ήθελε το καλύτερο για τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Μεταξύ άλλων, ο Τζέιμς δήλωσε: “Ρώτησε με αν θα μου άρεσε να παίξω με τον Κέβιν Ντουράντ, ρώτησε με αμέσως… Σίγουρα! Ρώτησε με αν θα μου άρεσε να παίξω με τον Τζίμι Μπάτλερ… Σίγουρα! Ρώτησε με για τον Κάιρι Ίρβινγκ, για τον Γιάννη, για τον Εμπίντ, για τον Μπεν Σίμονς. Για όλους αυτούς. Ρώτησε με για τον Λούκα Ντόντσιτς. Ας είμαστε σοβαροί παιδιά, δεν είναι πυρηνική επιστήμη”.

Και συμπλήρωσε: “Όλοι τους είναι καταπληκτικοί παίκτες. Ο κόσμος συνηθίζει να ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο τα λόγια των άλλων. Δεν μπορούν όμως να με ελέγξουν. Παίζω πάντα σύμφωνα με τους κανόνες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.