Ο Jack Black μας σύστησε το νέο του κανάλι στο YouTube

Σε μία πόλη που την έλεγαν Kickapoo...Ο Jack Black έκανε το ξεκίνημα του στον ψηφιακό χώρο του...

Σε μία πόλη που την έλεγαν Kickapoo…

Ο Jack Black έκανε το ξεκίνημα του στον ψηφιακό χώρο του YouTube με ένα δικό του, καινούργιο κανάλι με πολύ… Jack Black.

Ο ηθοποιός των “School of Rock” και “Pick of Destiny”, και τραγουδιστής των Tenacious D, δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο, μερικών δευτερολέπτων, στις 21 Δεκεμβρίου με τίτλο “Γεια σας, Jack Black Εδώ” (μεταφρασμένο στα ελληνικά από το πρωτότυπο “Hello, Jack Black Here”). Στην περιγραφή, ο Black μας ενημέρωσε πως, “Είμαι περήφανος που ανακοινώνω την κυκλοφορία του νέου μου καναλιού ‘Jablinski’. Αυτό το κανάλι θα έχει παιχνίδια, φαγητό, και ζωή”. Το εν λόγω κλιπ μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο Black δεν παραλείπει να αναφέρει τις προσδοκίες του για το κανάλι, το οποίο πλησιάζει ήδη τους 1 εκ. συνδρομητές με ένα μοναδικό βίντεο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως trailer. “Θα είναι μεγαλύτερο από του Ninja. Θα είναι μεγαλύτερο από του PewDiePie”. Το κανάλι του, γνωστού στον gaming χώρο ως Ninja, μετράει σήμερα περισσότερους από 20 εκ. συνδρομητές, και το αντίστοιχο του PewDiePie περισσότερους από 70 εκ.

Ο Black, ωστόσο, φαίνεται πως έχει κερδίσει ήδη μεγάλο κοινό ενώ απλώς, φαίνεται να, δοκιμάζει τις αντοχές μιας γνωστής καρέκλας γραφείου που συνίσταται για πολύωρο gaming και με το απλό του σετάρισμα με δύο υπολογιστές σε ένα άσπρο δωμάτιο. Το βίντεο ξεπέρασε τις 3 εκ. προβολές, 20 χιλιάδες σχόλια και 280 thumbs up, ενώ μόλις που έκλεισε μία εβδομάδα online.

giphy

Όσον αφορά την ‘παραγωγή’ του κλιπ, πρόκειται για ‘οικογενειακή υπόθεση’. Ο ηθοποιός πρόσθεσε και ένα δικό του σχόλιο στο βίντεο, λέγοντας πως “δεν βρίσκεται καμία παραγωγή πίσω από αυτό. είναι μονάχα ο γιος μου”, ο οποίος, κατά τον ίδιο, τον κρατάει όμηρο για να κάνει το κανάλι, και δεν μπορεί να βρεθεί. Βοήθεια…”.

Ένας από τους θεατές έγραψε, μάλιστα, πως ο γιος του πρέπει να είναι “ο άρχοντας των memes” και ο μπαμπάς Black του απάντησε ότι, “Ω, είναι”.

Screen Shot 2018-12-27 at 11.55.44 AM

Στον χώρο του κινηματογράφου, ο Black έχει κάνει την παρουσία του γνωστή σε πολλούς τίτλους. Τον έχουμε δει στο “King Kong” και στο κωμικό “Nacho Libre”, ενώ πιο πρόσφατα ενσάρκωσε τον χαρακτήρα του R.L. Stine για την ταινία “Goosebumps”, τον συγγραφέα των γνωστών “Ανατριχίλων” που ενέπνευσαν τις ταινίες, και στο “Jumanji: Welcome to the Jungle” με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.