Παπαπέτρου: «Δεν ξεχάσαμε να παίζουμε μπάσκετ» (video)

Στο πάθος και την ενέργεια που έβγαλε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και στα στοιχεία που πρόσθεσε ο Ρικ Πιτίνο στο παιχνίδι τους στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Στο πάθος και την ενέργεια που έβγαλε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και στα στοιχεία που πρόσθεσε ο Ρικ Πιτίνο στο παιχνίδι τους στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα δεν ξεχάσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Ήμασταν επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση. Βγάλαμε πάθος. Είμαστε περήφανοι για τον κόουτς. Για όσους ξέρουν τον κόουτς έχει μια μακρά πορεία. Άλλαξε την ψυχολογία μας. Σίγουρα θα αλλάξει πολλά στο μέλλον. Παίξαμε πιο επιθετικά. Γενικά ήταν μια ώθηση ψυχολογίας και βάλαμε κάποια πράγματα, ενώ θα βάλουμε περισσότερα στο μέλλον.

Κατ αρχάς παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Όλοι είχαμε θέληση και διάθεση και αυτό ήταν η καλύτερη εικόνα για εμάς.

Πολλοί θα βγουν να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα. Εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θα χαρούμε τη νίκη. Ήρθαμε από ένα δύσκολο διάστημα για την ομάδα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Προμηθέα και μετά τον Ολυμπιακό. Έχουμε χαμένο έδαφος να καλύψουμε. 

Είναι δύσκολο να είσαι έξω. Χίλιες φορές να παίζεις και να παίζεις χάλια, παρά να είσαι έξω. Ο καρπός μου είναι καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.