Μίλησαν οι έδρες σε Περιστέρι και Χολαργό

Περιστέρι και Χολαργός εκμεταλλεύτηκαν την δυναμική των εδρών τους και συνέχισαν με νίκες στην 11η αγωνιστική της Basketleague.

Περιστέρι και Χολαργός εκμεταλλεύτηκαν την δυναμική των εδρών τους και συνέχισαν με νίκες στην 11η αγωνιστική της Basketleague. 

Στο Περιστέρι, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πήρε νωρίς διψήφια διαφορά απέναντι στον Κολοσσό χάρη στο δίδυμο Βασιλόπουλου (23 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Γκρέι (15 πόντοι αλλά 1/8 τρίποντα), αλλά στη συνέχεια χαλάρωσε. Ο Κολοσσός το εκμεταλλεύτηκε και με πολιορκητικό κριό των εκπληκτικό Μαυροειδή (24 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 μπλοκ, 41 αξιολόγηση!) μετέτρεψε το παιχνίδι σε ντέρμπι, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. 

Στον Χολαργό η ομάδα του Λυκογιάννη πέτυχε άλλη μια εντός έδρας νίκη χάρη στην δύναμη του κοντά στα καλάθια, αφού επικράτησε στα ριμπάουντ με 46-33. Ο Έλληνας προπονητής είδε δύο παίκτες του να πετυχαίνουν νταμπλ-νταμπλ με πόντους και ριμπάουντ (Αγκμπελέσε 18+10, Γιάνκοβιτς 13+13), μαζί με τους 14 πόντους από τους Χόκινς και Τάλτον.

Το Λαύριο πήρε 23 πόντους από τον Λαμπ, 11 από τον Ίνγκλις και 10 από τον Κακλαμανάκη, αλλά πλήρωσε τις δεύτερες ευκαιρίες που έδωσε στον αντίπαλό του. 

Στο Ρέθυμνο, ο Ήφαιστος «βύθισε» ακόμα περισσότερο το Ρέθυμνο και ταυτόχρονα πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα με σκορ 85-82. Ο Φρεϊμάνις (20 πόντοι, 5 ριμπάουντ) ήταν η σταθερή αξία, ο Μπρέιζελτον είχε συνολική παρουσία (17 πόντοι, 7 ριμπάουν, 6 ασίστ, 4 κλεψατα) και ο Γκότσερ (14πόντοι) έβαλε μεγάλα σουτ στο φινάλε. 

Το Ρέθυμνο ακολουθούσε στο σκορ σχεδόν σε όλο το ματς, δεν τα παράτησε ποτέ αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Για τους Κρητικούς πρώτοι σκόρερς ήταν οι Ντάνιελς με 21 και Τζόνσον, Μπαρτ με 19 πόντους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.