ΜακΓκί, ο κύριος “double-double”!

Στον χθεσινό (12/1) αγώνα του Άρη με αντίπαλο το Ρέθυμνο, ο Αμερικανός σέντερ των "κίτρινων" πέτυχε -για δεύτερη συνεχή φορά- υψηλού επιπέδου επιδόσεις

Σπουδαίο παιχνίδι έκανε χθες (12/1) ο Γκάρι ΜακΓκί στο Ρέθυμνο. Ο Αμερικανός σέντερ του Άρη πέτυχε υψηλού επιπέδου επιδόσεις στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, που βοήθησαν την ομάδα του να φτάσει στη μεγάλης σπουδαιότητας νίκη και να ανασάνει βαθμολογικά. Μάλιστα, ήταν το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά που ο συγκεκριμένος παίκτης σημείωσε διψήφιο νούμερο σε παραπάνω από μία στατιστικές κατηγορίες.
Όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΕΣΑΚΕ:
“Ο Γκάρι ΜακΓκί ήταν ο “ακρογωνιαίος λίθος” της πολύτιμης νίκης του Άρη στο Ρέθυμνο. Ο Αμερικανός είχε με διαφορά τον μεγαλύτερο αριθμό ranking μεταξύ των παικτών του Άρη (23 έναντι των 11 του Λάκι Τζόουνς) και τον 2ο μεγαλύτερο των “κιτρινόμαυρων” στον πρώτο γύρο μετά τους 25 που είχε ο Μπορίς Νταλό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ -23 είχε και ο Τζόουνς στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Ο ΜακΓκί έφτασε σε “double-double” για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ και μετά την επίδοση του “11+10” που είχε κόντρα στον Ήφαιστο. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα που έφτασε σε μία τέτοια επίδοση για δύο σερί παιχνίδια, αφού πέρσι είχε συνολικά τρία “double-double” σε 27 ματς με την Κύμη, αλλά όχι σε συνεχόμενες αγωνιστικές.
Πέραν του ΜακΓκί…
* Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με το 102ο παιχνίδι του στο Πρωτάθλημα με τον Άρη, έφτασε στη 15η θέση της “κιτρινόμαυρης” λίστας στα χρόνια της Betshop Basket League τον Βασίλη Σίμτσακ.
* Κόβοντας ένα σουτ αντιπάλου χθες, ο Μάικλ Κάιζερ έφτασε τις 50 τάπες στο ελληνικό Πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.