«Βαθιά» ανάσα για την Μονακό, «βαθιά» κρίση για την Μαρσέιγ (video)

Πολύτιμη ισοπαλία στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία της πέτυχε η Νονακό. Η ομάδα του Τιερί Ανρί πήρε 1-1 από την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», στο ματς που έκλεισε την 20η αγωνιστική στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Πολύτιμη ισοπαλία στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία της πέτυχε η Νονακό. Η ομάδα του Τιερί Ανρί πήρε 1-1 από την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», στο ματς που έκλεισε την 20η αγωνιστική στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Πριγκηπάτου, μετά από δύο σερί ήττες και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά η Μαρσέιγ, προβλημάτισε για άλλη μία φορά με την απόδοση της, ήταν κακή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δεν έφυγε ηττημένη από το γήπεδο.
Η Μονακό έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο τέλος, στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν το πλασέ του Τίλεμανς, μετά την πολύ ωραία πάσα του Φάμπρεγκας (ντεμπούτο του Ισπανού) πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Μανταντά.  

Η Μαρσέιγ προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με ωραίο συρτό σουτ του Μαξίμ Λόπες, αλλά η Μονακό ισοφάρισε με τον αρχηγό της σήμερα, τον Γιούρι Τίλεμανς. Στο 71΄ακυρώθηκε σωστά γκολ του Τοβέν γιατί προηγήθηκε φάουλ του Οκάμπος στον Μπενάλιο. Στον πάγκο έμεινε χωρία να χρησιμοποιηθεί από τον Ρούντι Γκαρσία, ο Κώστας Μήτρογλου.
Στα άλλα δύο παιχνίδια της βραδιάς είχαμε:
Nτιζόν – Μονπελιέ 1-1 και Τουλούζ – Στρασμπούρ 1-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.