Σφαιρόπουλος: «Παίζουμε πιο μυαλωμένο μπάσκετ» (video)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ανέλυσε τα στοιχεία που έχει προσθέσει στο παιχνίδι της Μακάμπι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ανέλυσε τα στοιχεία που έχει προσθέσει στο παιχνίδι της Μακάμπι. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αναγνώριση της δουλειάς του από τον κόσμο της «ομάδας του λαού», αλλά και στη νίκη επί των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

Για την αποθέωση που γνωρίζει από τον κόσμο: «Τι μπορώ να πω εγώ γι αυτό; Νιώθω ικανοποίηση γιατί ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μας. Η ομάδα έχει αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού της, παλεύει όλα τα ματς, κυνηγά πλέον την οκτάδα. Όλοι προσπαθούμε και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή μετά από καιρό. Θέλουμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Για το τι άλλαξε στη Μακάμπι: «Βάλαμε αρχές, βγάλαμε ρόλους, φτιάξαμε την χημεία μας, τώρα ήρθε και ο Πάργκο. Τον πιστεύουμε και αυτόν, μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα μας. Ήταν τρεις μήνες έξω, πρέπει να βρει τα πατήματά του. Μετά από ένα διάστημα που δουλέψαμε μαζί, βελτιωθήκαμε και τώρα παίζουμε πιο έξυπνα. Ξέρουμε που πρέπει να χτυπήσουμε και που να εστιάσουμε στην άμυνα. Παίζουμε πιο μυαλωμένο μπάσκετ».

Για το που κρίθηκε το ματς με τον Παναθηναϊκό:
«Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και θα ήταν κλειστό και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο από την ώρα που ανέλαβα. Το κλειδί ήταν η θέληση. Είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε καλές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη και την διαφορά στο τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.