Δεν αργεί η δεύτερη σεζόν της She-Ra

Επιστρέφει αποκλειστικά στο Netflix.Η πρώτη σεζόν της "She-Ra and the Princess of Power" έκανε την...

Επιστρέφει αποκλειστικά στο Netflix.

Η πρώτη σεζόν της “She-Ra and the Princess of Power” έκανε την πρεμιέρα της στις 13 Νοεμβρίου, και εξασφάλισε έναν ακόμα κύκλο επεισοδίων, που δεν θα αργήσει και πολύ να φτάσει στο Netflix.

Σύμφωνα με το Collider, μαθαίνουμε πως η animated σειρά επιστρέφει στις 26 Απριλίου, αποκλειστικά στο Netflix. Η ανακοίνωση έγινε με ένα teaser της επόμενης σεζόν που κυκλοφόρησε μέσω Twitter.

Από το βίντεο δεν μαθαίνουμε μόνο την ημερομηνία, αλλά πήραμε και μία γεύση από τις καινούργιες περιπέτειες που έρχονται. Οι ήρωες μας θα αντιμετωπίσουν άγνωστες απειλές με πολύ… ενθουσιασμό.

Εμπνευσμένη από τη σειρά της δεκαετίας του ’80, η σειρά διηγείται την ιστορία της ορφανής Adora, η οποία αφήνει πίσω την παλιά της ζωή στην Horde, όταν ανακαλύπτει ένα μαγικό σπαθί που της επιτρέπει να γίνει η μυθική πολεμίστρια She-Ra. Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να πολεμούν, η σειρά φέρνει ανυπότακτους γυναικείους χαρακτήρες, καθέναν με μοναδικές ικανότητες και μειονεκτήματα για να ενδυναμώσουν και να διασκεδάσουν το κοινό παντού.

Χρέη showrunner έχει αναλάβει η βραβευμένη με Eisner, Noelle Stevenson, η οποία έκανε ήδη τη δική της δημοσίευση στο Twitter, ανακοινώνοντας επίσης την ημερομηνία πρεμιέρας του ερχόμενου κύκλου.

Τις φωνές τους δανείζουν στους ήρωες οι Aimee Carrero (“Elena of Avalor”) ως Adora/She-Ra, Karen Fukuhara (“Suicide Squad”) ως Glimmer και AJ Michalka (“The Goldbergs”) ως Catra, Marcus Scribner ως Bow, Reshma Shetty ως Angella και Lorraine Toussaint ως Shadow Weaver.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.