Ετοιμαστείτε να στείλετε μηνύματα από το Facebook στο Instagram

Και στο whats app.Ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, ετοιμάζει μια νέα πλατφόρμα στην οποία θα...

Και στο whats app.

Ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, ετοιμάζει μια νέα πλατφόρμα στην οποία θα μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα μεταξύ facebook, insta και whats app.

Όπως ανέφεραν λοιπόν οι New York Times, μια τέτοια κίνηση θα χρειαστεί πολύ υπαλλήλους οι οποίοι θα πρέπει να καταλάβουν πως λειτουργεί ο βασικός πυρήνας των εφαρμογών αυτών. Και τα τρία θα παραμείνουν ως standalone apps με την ενοποίηση των messaging systems τους να είναι έτοιμη στα τέλη του 19 με αρχές του 20.

“Δουλεύουμε σκληρά έτσι ώστε να βρούμε τρόπους να μπορείτε να βρίσκετε τους φίλους σας πιο εύκολα”, είπε το Facebook σε μία δήλωση. “Θέλουμε, μεταξύ άλλων, να κτίσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων που είναι δυνατόν, ενώ οι άνθρωποι θέλουν να συνομιλούν εύκολα, απλά, γρήγορα και ιδιωτικά.”

Την όλη διαδικασία κάνει ακόμα πιο δύσκολη η κρυπτογράφηση του WhatsApp, το οποίο δεν επιτρέπει σε κάποιον ο οποίος δεν είναι μέλος της συζήτησης να δει τα μηνύματα.

Ο Zuckerberg, μεταξύ άλλων, πιστεύει ότι η ενοποίηση αυτών των εφαρμογών θα τις κάνει πολύ πιο χρήσιμες. Η αλήθεια είναι πως την άποψη αυτή την υιοθέτησε στα τέλη του προηγούμενου χρόνου και δεν φαίνεται να την εγκαταλείπει. Οι πράξεις αυτές όμως έχουν φέρει διάφορες εσωτερικές τριβές, με τους ιδρυτές του instagram να εγκαταλείπουν το facebook το περασμένο φθινόπωρο με τους ιδρυτές του WhatsApp να ακολουθούν.

Οι αναφορές αυτές έρχονται σε ζόρικες περιόδους για την εταιρεία, αφού ο Zuckerberg κατάφερε να χάσει περίπου 16 εκατομμύρια σε μια μέρα, όταν οι μετοχές του facebook έπεσαν κατά 20% και 50 εκατομμύρια λογαριασμοί παραβιάστηκαν.

Σύντομα θα ξέρουμε αν ο Mark έχει κάνει τις σωστές κινήσεις για να αυξήσει λίγο ακόμα τα εκατομμύρια του. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο IGN.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.