Ο MVP Καλάθης σκέφτεται την Ευρωλίγκα

Η 15η αγωνιστική της basket league είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Άρη και ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος αυτής της εβδομάδας. Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, αλλά έδειξε να έχει το μυαλό και στην Ευρωλίγκα.

Η 15η αγωνιστική της basket league

είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Άρη και ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος αυτής της εβδομάδας. Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, αλλά έδειξε να έχει το μυαλό και στην Ευρωλίγκα.

Όσα είπε:

«Ο Νικ Καλάθης ήταν o πρωταγωνιστής της εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί του Άρη και o MVP της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Ο αρχηγός των «πρασίνων» συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο ράνκινγκ (με 18 πόντους με 3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα, τρία ριμπάουντ, 10 ασίστ, δύο κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, δύο κλεψίματα, τρία λάθη σε 31’ και 13’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας στην 15η αγωνιστική.

 «Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει μια σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι σε μια αναταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Άρης και η οποία έπαιξε καλό μπάσκετ στον μεταξύ μας αγώνα», σχολίασε ο Καλάθης για την προσωπική διάκριση του και επισήμανε σχετικά με την πορεία της ομάδας του ότι στην Betshop Basket League στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και για την Ευρωλίγκα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπορεί να προκριθεί στα πλέι οφ.

 «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ποιοτικό και ανταγωνιστικό», παρατήρησε, επίσης, ο αρχηγός των «πρασίνων».

 – Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί του Άρη;

 «Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει μια σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι σε μια αναταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Άρης και η οποία έπαιξε καλό μπάσκετ στον μεταξύ μας αγώνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης που δίνει και το πλεονέκτημα έδρας».

 – Η ομάδα σου είναι αήττητη στην Betshop Basket League της φετινής σεζόν, αλλά στην Ευρωλίγκα η πορεία της δεν είναι ανάλογη. Θα προλάβει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας;

 «Θεωρώ πως μπορούμε να προκριθούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Έχουμε πιθανότητες, αρκεί να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, βάσει των δυνατοτήτων αυτής της ομάδας».

 – Ποια είναι η άποψη σου για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν;

 «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ποιοτικό και ανταγωνιστικό. Θα έλεγα πως το επίπεδό του είναι σχεδόν ίδιο με τις προηγούμενες σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.