Αιχμές του Γκι Ρου στις διοικήσεις

14/05/2012 • 13:30
Αιχμές του Γκι Ρου στις διοικήσεις
  • shares

Στις τελευταίες διοικήσεις της Οσέρ απέδωσε τον εφετινό υποβιβασμό της ομάδας, ο Γκι Ρου. Ο 73χρονος τεχνικός τόνισε πως έγινε λανθασμένη διαχείριση του έμψυχου υλικού της ομάδας, ενώ υπογράμμισε πως οι ιθύνοντες της ομάδας έκαναν σωρεία λαθών.

Αρχικά, ο Γάλλος τεχνικός τόνισε: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος για όλη αυτή την κατάσταση. Ο σύλλογος δεν αξίζει μια τέτοια οπισθοδρόμηση, όμως είναι απόλυτα λογική, αν αναλογιστεί κανείς τη σωρεία λαθών στα οποία έχουν υποπέσει οι τρεις πρόεδροι και οι τέσσερις προπονητές των πρόσφατων ετών».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήρθαν 55 παίκτες, πολλοί από αυτούς αγοράστηκαν, ενώ δεν έγιναν καθόλου πωλήσεις. Οι άνθρωποι που διοικούσαν έπαιρναν τις αποφάσεις τελείως μόνοι τους και έκαναν τεράστια σφάλματα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/07/2019 • 08:13

Άμεση απειλή για Γκενκ, Ελσίνκι και Νταντί

Στον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ η Γκενκ αντιμετωπίζει την Μέχελεν η οποία ως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και προπάντων ικανόητητα στο γκολ. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Ίλβες έχει η Ελσίνκι ενώ η Λάχτι μπορεί το κάτι παραπάνω στην Βάασα