Θέλουν τον Καρέλη στο “τριφύλλι”

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι θετικοί στο ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκου Καρέλη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον Έλληνα επιθετικό.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι θετικοί στο ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκου Καρέλη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον Έλληνα επιθετικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αυτή τη σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ. Ο Καρέλης δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον “Δικέφαλο” του Βορρά και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, θα αποτελέσει παρελθόν. 

Οι “πράσινοι” θα ήθελαν να προχωρήσουν στην απόκτησή του, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα της αδειοδότησης για τη νέα σεζόν και εκεί έχει πέσει όλο το βάρος τις τελευταίες ημέρες. Αν τελικά οι “πράσινοι” καταφέρουν να πάρουν την αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα, τότε θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές στο ρόστερ τους, καθώς ορισμένοι παίκτες που δεν έχουν βοηθήσει όσο θα έπρεπε την εφετινή σεζόν, θα αποχωρήσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση θα άνοιγε και ο δρόμος για την επιστροφή του Καρέλη στο “τριφύλλι” τη νέα σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.