To “Gotham” αποκαλύπτει τον Joker του

Batman + Joker = Enemies For EverΜετά τα νέα για την εμφάνιση του Batman στα δύο τελευταία...

Batman + Joker = Enemies For Ever

Μετά τα νέα για την εμφάνιση του Batman στα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς του Fox, “Gotham”, ήρθαν και αυτά που αποκαλύπτουν ότι ο Cameron Monaghan θα μεταμορφωθεί σε Joker.

Τα νέα ήρθαν μέσω του ίδιου του καναλιού, το οποίο δημοσίευσε μια φωτογραφία του ηθοποιού με τα γνωστά στοιχεία, μακιγιάζ και ενδυμασία, που μας παραπέμπουν στον γνωστό υπερ-κακό και αρχι-νέμεσις του μασκοφόρου ήρωά.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

GOTHAM_VILLAIN_V2

Το κανάλι, δημοσίευσε και το παρακάτω βιντεάκι, το οποίο μας παρουσιάζει ακόμα περισσότερο τον Joker. Σκεπτόμενοι μάλιστα, ότι η σειρά θα κάνει χρονικό άλμα 10 ετών για τα δύο τελευταία επεισόδια, μόνο λογικό φαντάζει το γεγονός ότι με την εμφάνιση του Batman θα έρθει στην επιφάνεια και ο Joker. Βέβαια, υπάρχει πιθανότητα το όνομα αυτό καθ’ αυτό να μην ακουστεί, μιας και όλα δείχνουν ότι ο χαρακτήρας του Monaghan αναφέρεται στον εαυτό του ως J.

Δείτε το παρακάτω:

Το φινάλε θα αποτελείται από τα επεισόδια #99 και #100, τα οποία θα στρογγυλοποιούν τη σειρά που επικεντρώνεται στον James Gordon (Ben McKenzie) και τα χρόνια πριν την άνοδο του Batman. Το επεισόδιο #99, με τον τίτλο “They Did What?,” θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου, ενώ το επεισόδιο #100, με τον τίτλο “The Beginning…,” θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου.

Και μπορεί το “Gotham” να τελειώνει, αλλά μια άλλη σειρά από τον κόσμο του Batman ξεκινά. Πρόσφατα είδαμε το πρώτο επίσημο trailer της σειράς “Pennyworth”, η οποία είναι των ίδιων συντελεστών του “Gotham” και η οποία θα παρουσιάζει τα χρόνια του Alfred Pennyworth και το πώς ξεκίνησε να δουλεύει για τον πατέρα του Bruce Wayne, Thomas.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.