Γκρίφιν: «Εκ μέρους όλων, συγγνώμη…»

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη στον αγώνα με τη Μπάμπεργκ και ζήτησε συγγνώμη εκ μέλους όλων των παικτών, που δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Final-4 του BCL.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη στον αγώνα με τη Μπάμπεργκ και ζήτησε συγγνώμη εκ μέλους όλων των παικτών, που δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Final-4 του BCL.

Παράλληλα, εξήγησε πως πρέπει να αφήσουν πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και να επικεντρωθούν στις εν ελλάδι υποχρεώσεις τους και πιο συγκεκριμένα στο ματς με το Λαύριο. 

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: 

«Καλησπέρα σας,

Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο εγχώριο Πρωτάθλημα μετά από ένα δύσκολο δεκαήμερο, όπου είχαμε τις αναμετρήσεις με τη Μπάμπεργκ για το BCL. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να προκριθούμε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Φάιναλ Φορ, παρά τη νίκη που πετύχαμε στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη.

Θα ήθελα εκ μέρους όλων των παικτών να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καταπληκτικό κόσμο της ομάδας, που γέμισε ασφυκτικά το ΟΑΚΑ, αλλά και μία μεγάλη συγγνώμη, που δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας.

Αυτό, που σκεφτόμαστε τώρα είναι μόνο η ανασύνταξη και το αυριανό δύσκολο εκτός έδρας ματς με το Λαύριο. Πρέπει να ανεβάσουμε ξανά το ηθικό μας και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Ξέρουμε, ότι το Λαύριο στην έδρα του δυσκολεύει οποιονδήποτε αντίπαλο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρξουν εκπλήξεις.

Δυστυχώς, είχαμε πολύ λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, οι απουσίες που έχουμε είναι σημαντικές, αλλά πιστεύω στην ομάδα. Ψάχνουμε όλοι την καλή εμφάνιση και είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.