H 20th Century Fox επενδύει στην indie βιομηχανία

Το Etherborn θα είναι το πρώτο game που θα κυκλοφορήσει μέσω του νέου Indie Development Fund.H...

Το Etherborn θα είναι το πρώτο game που θα κυκλοφορήσει μέσω του νέου Indie Development Fund.

H 20th Century Fox, μέσω της θυγατρικής της FoxNext Games ανακοίνωσε την δημιουργία ενός νέου προγράμματος, το οποίο έχει ως στόχο να βοηθήσει έμπρακτα τους indie developers, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσουν το έργο τους.

Ο TQ Jefferson, αντιπρόεδρος του external development τμήματος της FoxNext Games δήλωσε επί του θέματος: “Ως παθιασμένοι δημιουργοί παιχνιδιών, αναζητούμε developers που έχουν το ίδιο σκεπτικό με εμάς και είναι διατεθειμένοι να εστιάσουν στην καινοτομία και στον πειραματισμό, παίρνοντας τα απαραίτητα δημιουργικά ρίσκα. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί τους παρέχοντας την υποστήριξη που χρειάζονται για να αναπτύξουν την καλύτερη δυνατή εκδοχή των παιχνιδιών τους και να τους βοηθήσουμε να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.”

Το πρώτο game που θα κυκλοφορήσει υπό την αιγίδα του Indie Development Fund είναι το Etherborn, η παρθενική δημιουργία της Ισπανικής Altered Matter. Στο preview μας για το Etherborn είχαμε αναφέρει τα εξής: “Στο κομμάτι του gameplay, το Etherborn μας θύμισε το Gravity Rush εξαιτίας των gravity shifting μηχανισμών του. Ο τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί το level design θυμίζει τον κύβο του Rubik, καθώς θα πρέπει να περιστρέψετε το περιβάλλον και εξερευνήσετε όλες τις πλευρές του. Η βασική λογική του παιχνιδιού είναι ότι η βαρύτητα σας “αγκιστρώνει” στην επιφάνεια στην οποία βρίσκεστε. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι θέλετε να σκαρφαλώσετε έναν τοίχο θα πρέπει να εντοπίσετε τα ειδικά “σκαλοπάτια” που θα σας επιτρέψουν να μεταβείτε από τον οριζόντιο στον κάθετο άξονα.” Διαβάστε το preview του Etherborn

Εντός του 2019 η FoxNext Games αναμένεται να συνεργαστεί με ακόμη περισσότερους indie developers.

To Etherborn θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.