«Άπαντες ενωμένοι στη Νέα Σμύρνη»

Δε θα χαλάσει κανένας το κλίμα στον Πανιώνιο ξεκαθαρίζουν οι Δημήτρης Πετκάκης και Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

Δε θα χαλάσει κανένας το κλίμα στον Πανιώνιο ξεκαθαρίζουν οι Δημήτρης Πετκάκης και Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Σμύρνης απάντησαν σε δημοσιεύματα του Τύπου, τα οποία άφηναν αιχμές κατά των «κυανέρυθρων».

Αρχικά, ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης δήλωσε: «Παίζω είκοσι χρόνια ποδόσφαιρο και ποτέ δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να με σχολιάζει αρνητικά. Δεν ταιριάζει στο ήθος και τον χαρακτήρα μου και δεν το έχω κάνει ποτέ, είτε να βρίσω παράγοντα της ομάδας μου, είτε συμπαίκτη μου. Η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο με έχει διδάξει πως κάποια πράγματα μετά από ήττες συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Με καλύπτει πλήρως η πρόσφατη ανακοίνωση της διοίκησης και αυτοί που θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα, σύντομα θα χτυπήσουν το κεφάλι τους στον τοίχο. Ας ψάξουν αλλού για ψύλλους στα άχυρα και όχι στον Πανιώνιο».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πετκάκης τόνισε: «Το οτιδήποτε γίνεται μέσα στην ομάδα και δικαιολογείται από μία ήττα, πρέπει και να μένει μέσα στην ομάδα. Όποιος νομίζει πως μπορεί να χαλάσει το κλίμα της ομάδας με περίεργα δημοσιεύματα ειδικά ενόψει ενός τόσο σημαντικού αγώνα, κάνει πολύ μεγάλο λάθος και θα μας βρει όλους απέναντί του. Το μόνο που καταφέρνει είναι να μας συσπειρώσει ακόμα περισσότερο. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος, είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις και δεν χρειαζόμαστε κανέναν κηδεμόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.