Στη Φινλανδία ο Άντου

29/03/2015 • 00:09
Στη Φινλανδία ο Άντου
  • shares
Ως έφηβος είχε δει τα διεθνή ΜΜΕ να τον συγκρίνουν ακόμα και με τον Πελέ, όμως ο Φρέντι Άντου ποτέ δεν δικαίωσε τις προβλέψεις και συνεχίζει την ποδοσφαιρική του περιπλάνηση στη Φινλανδία με την Κουόπιο.

Ο 25χρονος Αμερικανός επιθετικός με καταγωγή από τη Γκάνα, ο οποίος είχε περάσει και ένα φεγγάρι (2010) ως δανεικός από τη Μπενφίκα στον Άρη, συμφώνησε για ένα χρόνο με τη φινλανδική ομάδα, στην οποία θα προσπαθήσει να αναστήσει την καριέρα του, η οποία ήταν πολύ καλύτερη στο...Football Manager παρά στην πραγματικότηα.

Ο Άντου έχει παίξει στις ΗΠΑ σε Ουάσινγκτον, Φιλαντέλφεια και Σολτ Λέικ, στην Πορτογαλία με Μπενφίκα και Μπελενένσες, στη Γαλλία με τη Μονακό και στην Τουρκία με τη Ρίζεσπορ, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια ειχε περιπλανηθεί σε Βραζιλία (Μπαΐα) και Σερβία (Γιαγκόντινα).

Ο 17 φορές διεθνής με τις ΗΠΑ μπορεί μεγάλη καριέρα τελικά να μην έκανε, αλλά τουλάχιστον γύρισε τον κόσμο...
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.