Ρόμα η πέμπτη

Η πέμπτη ομάδα που προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου Ιταλίας είναι η Ρόμα, που επιβλήθηκε με 3-0 της Φιορεντίνα στο "Ολίμπικο".

Η πέμπτη ομάδα που προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ιταλίας είναι η Ρόμα, που επιβλήθηκε με 3-0 της Φιορεντίνα στο “Ολίμπικο”. Οι “τζιαλορόσι” σπατάλησαν ένα ημίχρονο, αλλά πήραν… μπροστά στο δεύτερο και έφτασαν στη νίκη-πρόκριση, παραμένοντας “ζωντανοί” στον θεσμό που ποντάρουν πολλά.

Ο νέος άσος των Ρωμαίων, Έρικ Λαμέλα, άνοιξε το σκορ στο 53′, ενώ στο 66′ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του, κάνοντας ξεκάθαρο το προβάδισμά της. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπορίνι στο 75′.

Ο δρόμος της Ρόμα προς τον τελικό, ωστόσο, δεν είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα, καθώς στην επόμενη φάση η ομάδα του Λουίς Ενρίκε καλείται να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους σε νοκ άουτ εκτός έδρας ματς στις 25 Ιανουαρίου.

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Χάιντσε, Σισίνιο (69′ Χοσέ Άνχελ), Κιέρ, Ταντέι, Γκάγο, Γκρέκο, Λαμέλα, Βιβιάνι (46′ Περότα), Τότι, Μπόγιαν (63′ Μπορίνι)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Πασκουάλ (69′ Βάργκας), Κασάνι, Νατάλι, Καμπορέζε, Νάστασιτς, Μπεχράμι (79′ Λατζάρι), Μοντολίβο, Λιάγιτς, Σαλιφού, Γιόβετιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.