Πολέμης: «Ιστορικό ματς για εμάς»

Ο Ανδρέας Πολέμης υπογράμμισε πως ο ημιτελικός του Φάρου Κερατσινίου με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ιστορικό ματς για την ομάδα του.

Ο Ανδρέας Πολέμης υπογράμμισε πως ο ημιτελικός του Φάρου Κερατσινίου με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ιστορικό ματς για την ομάδα του. Ο προπονητής της ομάδας του Κερατσινίου υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως το φαβορί της αναμέτρησης είναι ο «Δικέφαλος» του Βορρά. Ο Πολέμης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον αποψινό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ: «Θα έλεγα πως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε παίξει, μέχρι το επόμενο. Καθένας που πηγαίνει σε ένα ματς το κάνει για να κερδίσει. Έχουμε μια πολύ μικρή, κρυφή ελπίδα και θα το παλέψουμε. Ευελπιστώ πως θα κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια, όχι με δέος αλλά με διάθεση να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι για να το χαρούμε εμείς και ο κόσμος». 

Για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του: «Είμαστε μια ομάδα με πολλά παιδιά που έχουν έρθει από την Α1 κι έχουν πολλές εμπειρίες. Έχουμε τη δυνατότητα εφόσον είμαστε σε καλή μέρα να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια που μπορούμε. Βέβαια ο αντίπαλος είναι σε πολύ καλή περίοδο και με την προσθήκη του Σχορτσανίτη έχει ισχυροποιηθεί. Θα πρέπει να μην είναι ο ΠΑΟΚ σε καλή μέρα και να πιάσουμε εμείς πολύ καλή απόδοση για να είμαστε ανταγωνιστικοί». 

Για τη διαφορά που κάνει ο παράγων «Σχορτσανίτης»: «Οφείλω να ομολογήσω πως όταν ο ΠΑΟΚ πήρε τον Σχορτσανίτη απογοητευτήκαμε. Ψαχνόμασταν κι εμείς να δούμε αν θα έμενε ή όχι. Όταν κληρωθήκαμε με τον ΠΑΟΚ πανηγυρίζαμε και θεωρούσαμε πως μπορούσαμε να τον κοντράρουμε. Τότε ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Με την προσθήκη του Σχορτσανίτη οι πιθανότητές μας μειώθηκαν, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει ανεβάσει την ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά». 

Για το αήττητο στην Α2: «Έχουμε προοπτικές και δυναμική σαν ομάδα. Αν τα πράγματα πάνε καλά, θα είμαστε του χρόνου στην Α1. Η ομάδα μας έχει εξ αρχής στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία». 

Για τους μεγάλης ηλικίας παίκτες που έχει ο Φάρος: «Βλέποντας τα παιδιά αυτά στην ομάδα πράγματι υπάρχει μια φιλοδοξία μέσα τους και η διάθεσή τους είναι να δείξουν πως δεν έχουν τελειώσει και το δείχνουν στο γήπεδο. Θεωρώ πως είμαστε τυχεροί που αυτοί οι παίκτες είναι κοντά μας και απέδειξαν πως μπορούν να προσφέρουν». 

Για τη συγγένειά του με τον Αδαμάντιο Πολέμη: «Ο Αδαμάντιος Πολέμης είναι ξάδερφός μου, αλλά δεν συμμετέχει στην ομάδα του Φάρου». 

Για το αν ο ξάδερφός του ενδιαφέρεται να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Όπως μου έχει πει, ‘ενδιαφέρομαι να κάτσω στο πίσω κάθισμα’».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.