Όστι: «Πικραμένος ο Οκάκα»

Επίθεση στον Στεφάνο Οκάκα από τον Κάρλο Όστι, μετά τις κατηγορίες του επιθετικού της Άντερλεχτ για τη διοίκηση της Σαμπντόρια.

Επίθεση στον Στεφάνο Οκάκα από τον Κάρλο Όστι, μετά τις κατηγορίες του επιθετικού της Άντερλεχτ για τη διοίκηση της Σαμπντόρια. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της βελγικής ομάδας είχε τονίσει πως οι Ιταλοί είχαν προσπαθήσει να του καταστρέψουν την καριέρα, επειδή ο ίδιος δε δέχονταν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με μειωμένες οικονομικές απολαβές. Ο αθλητικός διευθυντής της Σαμπντόρια τόνισε από την πλευρά του, πως ο Οκάκα είναι πικραμένος.

Χαρακτηριστικά, ο Όστι υπογράμμισε: «Η πικρία του απέναντί μας είναι εντελώς απρόκλητη. Είναι ώρα να πούμε ”αρκετά” με τα ψέματά του. Ο Οκάκα ήρθε εδώ με εισήγηση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Εγώ του πρότεινα συμβόλαιο 1 εκατομμυρίου ευρώ μέχρι το 2019, αλλά αρνήθηκε να υπογράψει».

Στη συνέχεια, ο αθλητικός διευθυντής της «Ντόρια» τόνισε: «Αν μη τι άλλο, είναι αυτός που έχει ξεσπάσει πάνω μου δύο φορές, καταλήγοντας να τιμωρηθεί δύο φορές από το κλαμπ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.