Με το Novasports.gr στο Αγρίνιο

Παρακολουθείστε σε live streaming, από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος (17:15 Novasports 2).

Παρακολουθείστε σε live streaming, από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος (17:15 Novasports 2). Επίσης, ακούστε σε ηχητική μετάδοση την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή, το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στις 15:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Ζωσιμάδες». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς. 

Στις 17:15, ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 24 βαθμούς. Την ίδια ώρα, η Καλλονή θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στη Μυτιλήνη. Οι νησιώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 34 βαθμούς. 

Τέλος, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον Ηρακλή. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ, ενώ ο «Γηραιός» θέλει το «τρίποντο» για να μπει σε τροχιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 34 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής βρίσκεται στην ένατη θέση με 26 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 

Ατρόμητος-Βέροια 0-0
Πανθρακικός-Πλατανιάς 0-2
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (15:00, Novasports 2) 
Καλλονή-Πανιώνιος (17:15, Novasports 3) 
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 2) 
ΠΑΟΚ-Ηρακλής (19:30, Novasports 1) 

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.