Τσιώλης στο novasports: «Συγχαρητήρια στην ομάδα»

08/08/2013 • 23:56
Τσιώλης στο novasports: «Συγχαρητήρια στην ομάδα»
  • shares

Ο Σάκης Τσιώλης υποστήριξε ότι η πρόκριση για τον Αστέρα χάθηκε σε μεγάλο ποσοστό απ' το πρώτο παιχνίδι, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε ότι το έργο της ομάδας του ήταν δύσκολο σε μια έδρα όπως το «Χάναπι», αλλά υπήρχαν οι ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στην κάμερα του novasports:

«Πρώτα απ' όλα δεν κερδίσαμε την Τρίπολη, για να έχουμε το πλεονέκτημα στη δύσκολη έδρα της Ραπίντ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν. Ως το 85' το παιχνίδι ακροβατούσε. Χάσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε λειτουργήσει αλλιώς σε κάποιες φάσεις. Αλλά όπως είδατε και το δεύτερο γκολ της Ραπίντ μπήκε με καραμπόλα. Και στα δύο παιχνίδια ο Αστέρας πάλεψε και στάθηκε με αξιοπρέπεια. Η πρόκριση δεν ήρθε, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας...

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 17:15

Live
loading the player...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51