Μπενάντο: "Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα"

23/10/2013 • 20:23
Μπενάντο: "Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα"
  • shares

Ο Αριέλ Μπενάντο ξεκαθάρισε ότι η Μακάμπι Χάιφα πήγε στη Θεσσαλονίκη για να "παλέψει" για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής των Ισραηλινών κράτησε... για τον εαυτό τις αδυναμίες που έχει εντοπίσει στην ομάδα του Χουμπ Στέφενς, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Έχω σκοπό να κατεβάσω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Φυσικά και σκέφτομαι και το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Το κοιτάμε σοβαρά αυτό το παιχνίδι, θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα δεν ξεκινήσαμε καλά, στην Ευρώπη αρχίσαμε καλά. Ο αγώνας είναι δύσκολος, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα, αλλά ήρθαμε εδώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Για την παρουσία κόσμου στο γήπεδο:
"Χαίρομαι που θα υπάρξει κόσμος, είναι ποδοσφαιρικός αγώνας. Αυτό δε διαμορφώνει τα σχεδιά μου, θα παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Είναι καλό που υπάρχει κόσμος".

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ:
"Τις αδυναμίες που έχω εντοπίσει στον ΠΑΟΚ θα τις κρατήσω για τον ευατό μου. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ ισχυρή και επιθετική ομάδα ο ΠΑΟΚ. Θα δυσκολευτούμε να τον αντιμετωπίσουμε".

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του:
"Πέρσι παίζαμε καλά αμυντικά, φέτος υπάρχει συνεχής προσπάθεια και στο μέλλον θα παίζουμε ακόμη πιο ομαδικά".

Οι δηλώσεις του Τσότσαλιτς:

"Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα. Ξέρω αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ, που δεν έπαιζαν στον ΠΑΟΚ όταν ήμουν εγώ στην Ελλάδα".

Για τα αρνητικά αποτελέσματα της Μακάμπι στο ξεκίνημα της σεζόν:
"Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και τα αποτελέσματά μας. Υπάρχει η δυνατότητα να ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια".

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν