Ο Καρβάλιο θα απασχολήσει αν φύγει ο Φορτούνης

Ο Ζοάο Καρβάλιο φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για την αντικατάσταση του Κώστα Φορτούνη, αν τελικά αυτός παραχωρηθεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα τις προσεχείς εβδομάδες.

Ο Ζοάο Καρβάλιο φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για την αντικατάσταση του Κώστα Φορτούνη, αν τελικά αυτός παραχωρηθεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα τις προσεχείς εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την άφιξη του συμπατριώτη του στο λιμάνι, καθώς θεωρεί πως μπορεί να καλύψει το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Ο Καρβάλιο είχε αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπενφίκα και σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό. 

Όσον αφορά στο θέμα του Φορτούνη, μέχρι στιγμής η Γουέστ Χαμ δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, που θέλουν την αγγλική ομάδα να ετοιμάζει πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, για τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Ο Ολυμπιακός φέρεται να αξιώνει περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του παίκτη, με τον οποίο βρίσκεται σε επαφές για την επέκταση της συνεργασίας τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.