Η Γιουβέντους θέλει πίσω τον Πογκμπά

Η διοίκηση της Γιουβέντους φέρεται έτοιμη να ξεκινήσει επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να επαναφέρει τον Πολ Πογκμπά στο Τορίνο τις προσεχείς εβδομάδες.

Η διοίκηση της Γιουβέντους φέρεται έτοιμη να ξεκινήσει επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να επαναφέρει τον Πολ Πογκμπά στο Τορίνο τις προσεχείς εβδομάδες. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι ιθύνοντες της “βέκια σινιόρα” θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τους “κόκκινους διαβόλους”, είτε για τη μετεγγραφή του Γάλλου μέσου, είτε για τον δανεισμό του για ένα χρόνο, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του στο τέλος της επόμενης σεζόν. 

Το έργο των “μπιανκονέρι” θα είναι δύσκολο, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πογκμπά φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από εισήγηση του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος μέσος από την πλευρά του εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ, μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε την εφετινή σεζόν και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μαζί με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.