Αλλάζει στολή η Wonder Woman για τη νέα της ταινία

Χρυσή πανοπλία φορά;Η Patty Jenkins, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας των Warner Bros. και DC...

Χρυσή πανοπλία φορά;

Η Patty Jenkins, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας των Warner Bros. και DC, αποκάλυψε την πρώτη αφίσα του “Wonder Woman 1984”.

Στη δημοσίευση που έκανε στο Twitter, ανακοίνωσε ότι η ταινία δεν θα έχει πάνελ στο ερχόμενο Comic-Con, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, στο Σαν Ντιέγκο.

“Θα το έχετε μάθει μέχρι τώρα: Η WB δεν θα έχει πάνελ φέτος. Στεναχωριόμαστε που θα σας χάσουμε! Και περιμένουμε έως τον Δεκέμβριο για να ξεκινήσουμε την επίσημη καμπάνια για το #WW84 — Και η αλήθεια είναι… ότι ανυπομονούμε…”

H αφίσα δείχνει την Gal Gadot ως Wonder Woman με μια νέα πανοπλία, η οποία μας θυμίζει τη χρυσή πανοπλία με τον αετό, μόνο που εδώ δεν έχει φτερά. Την περιτριγυρίζει μια πληθώρα χρωμάτων, τα οποία δημιουργούν το γράμμα “W.”

Δείτε την παρακάτω:

D8UWzJeWwAAjQcM

Η Gadot δημοσίευσε και αυτή την αφίσα, λέγοντας, “Ανυπομονώ να μοιραστώ το #WW84 μαζί σας!! Μέχρι τώρα, σκεφτήκαμε να σας δείξουμε αυτό..”

Παρακάτω, ακολουθεί μια εικόνα από τα κόμικς της DC, η οποία δείχνει την Wonder Woman με τη γνωστή χρυσή της πανοπλία. Αν και δημιουργήθηκε από την Pallas, και πρωτοεμφανίστηκε στο “Kingdom Come #3” (1996), η χαρακτήρας τη φόρεσε στο “Wonder Woman (Volume 2) #144” (1999). Είναι φτιαγμένη από χρυσάφι και της προσφέρει προστασία από τον καιρό και τα χτυπήματα, αλλά και την ικανότητα πτήσης.

Image Credit: DC Entertainment
Η Wonder Woman με την χρυσή πανοπλία της. Credit: DC Entertainment.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Gal Gadot ως Wonder Woman, Kristen Wiig ως The Cheetah/Barbara Ann Minerva, την κακό της ταινίας, Pedro Pascal σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο και Chris Pine ως Steve Trevor. Άλλες επιστροφές είναι η Robin Wright και η Connie Nielsen, που υποδύονται τις Antiope και Queen Hippolyta αντίστοιχα. Νέες εισαγωγές θα είναι οι Kelvin Yu ως Jake, Lyon Beckwith ως Buzz κ.α..

Σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος, μαζί με τους Geoff Johns και David Callaham, είναι η Patty Jenkins. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν την επιθυμία της για τρίτη ταινία, η οποία μάλιστα θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή.

Παραγωγοί είναι οι Jenkins και Gadot, μαζί με τους Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder και Stephen Jones. Στους εκτελεστικούς παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns και Walter Hamada. Ο Hans Zimmer θα ντύσει μουσικά την ταινία.

Το “Wonder Woman” είχε σπάσει πολλά ρεκόρ με την πρεμιέρα του, μεταξύ άλλων, το ρεκόρ ότι είχε έσοδα ύψους $400 εκ. στο box office των ΗΠΑ και πάνω από $800 εκ. παγκοσμίως. Επίσης, είναι η πιο κερδοφόρα ταινία σκηνοθετημένη από γυναίκα.

Tο “Wonder Woman 1984”, μετά τη μικρή του καθυστέρηση, θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Ιουνίου 2020.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.