«Διπλό» ανάσα η Λάτσιο

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καντρέβα, η Λάτσιο επικράτησε 2-1 της Ίντερ στο «Σαν Σίρο» και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καντρέβα, η Λάτσιο επικράτησε 2-1 της Ίντερ στο «Σαν Σίρο» και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών. 

Η ομάδα του Πιόλι το τελευταίο διάστημα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, μετρώντας 5 ήττες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία επτά παιχνίδια, ωστόσο κόντρα στην Ίντερ κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Καντρέβα και παρότι στο 61’ ισοφαρίστηκαν από το τέρμα του Ικάρντι, τρία λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, ο Καντρέβα «χτύπησε»  ξανά και χάρισε στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αμφότερες οι ομάδες τελείωσαν με δέκα παίκτες. Ο Μέλο από πλευράς Ίντερ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μιλίνκοβιτς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. 

Με αυτή τη νίκη η Λάτσιο «σκαρφάλωσε» στη 10η θέση της Serie A με 23 βαθμούς, ενώ η Ίντερ παρέμεινε στην κορυφή με 36 βαθμούς, έναν περισσότερο από τις Νάπολι και Φιορεντίνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.