Με κίνητρο στο ΟΑΚΑ

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου και τη συμμετοχή στα πλέι οφ, αλλά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει σοβαρό λόγο να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου και τη συμμετοχή στα πλέι οφ, αλλά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει σοβαρό λόγο να διεκδικήσει τη νίκη. Αν οι Περιστεριώτες καταφέρουν να κερδίσουν για δεύτερη φορά στη σεζόν τους «κιτρινόμαυρους», τότε θα παραμείνουν στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Δόξα.

Προτεραιότητα της ομάδας του Γιώργου Δώνη, ωστόσο, είναι να μη χάσει. Η ισοπαλία είναι ευπρόσδεκτο αποτέλεσμα, αφού διατηρεί επίσης τον Ατρόμητο τρίτο, έστω και σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ που αναμένεται να επικρατήσει των Δραμινών. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι ένας βαθμός στο ΟΑΚΑ αρκεί για να διατηρήσει το +1 των «κυανόλευκων» έναντι της ΑΕΚ (αλλά και της ομάδας του Μπόλονι για την ώρα) στη μίνι βαθμολογία των πλέι οφ.

Μαζί με όλα. αυτά, μια νίκη επί της Ένωσης είναι σίγουρα εξαιρετική και για λόγους ψυχολογίας. Την Κυριακή ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην αυλαία της Σούπερ Λίγκας, το Σάββατο 28 του μήνα αντιμετωπίζει τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό του Κυπέλλου και μετά έχει μπροστά του έξι ματς για τα πλέι οφ. Ο Δώνης πιθανότατα θα συνεχίσει το -μικρό σχετικά- ροτέισον, τη στιγμή που δεν υπολογίζει στους Στέλιο Σφακιανάκη και Πίτου Γκαρσία.

Οι δυο τους έμειναν εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους κι ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν. Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: Ιτάνζ, Ράντμαν, Μπρίτο, Τάτος, Ζουέλα, Τόμας, Μπάλλας, Μήτρογλου, Καραμάνος, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Iγκλέσιας, Φυτανίδης, Καραγκούνης, Επστάιν, Δημούτσος, Οικονόμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.