Ομιλία Μασάδο, αντί για προπόνηση

Όλα όσα συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ στο «Κλ. Βικελίδης», δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη, το οποίο κλήθηκε να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς το πρωί της Μ. Δευτέρας.

Όλα όσα συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ στο «Κλ. Βικελίδης», δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη, το οποίο κλήθηκε να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς το πρωί της Μ. Δευτέρας. Στα πρόσωπα των κιτρινόμαυρων παικτών ήταν ζωγραφισμένη η απορία της διακοπής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και η αγωνία για την επόμενη μέρα. Η συζήτηση δεν μπορούσε να ξεφύγει και ο Μανουέλ Μασάδο αποφάσισε να δώσει τη λύση. Μάζεψε τους παίκτες του στα αποδυτήρια του Ρυσίου και αντί για το καθιερωμένο χαλάρωμα της επομένης ενός αγώνα, προτίμησε να δώσει το στίγμα του, ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

«Γνωρίζω τι σκέφτεστε, μπορώ να μπω στη ψυχολογία σας. Ωστόσο το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας με ψηλά το κεφάλι και ανεξαρτήτως στόχου να τιμήσουμε τη φανέλα της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε: « Θέλω να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Να κάνουμε δύο νίκες μέχρι το φινάλε και από εκεί και μετά να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Να σεβαστούμε όλους αυτούς που πιστεύουν σε εμάς».

Λόγια σταράτα και μεστά από τον Μανουέλ Μασάδο ο οποίος προέβη σε αυτή την κίνηση, θεωρώντας την πιο ουσιαστική από ένα τυπικό χαλάρωμα. Αλλωστε άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν, επομένως η χρονική συγκυρία επιτρέπει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, εκτός προγράμματος. Ο προπονητής του Αρη θα δώσει μάλιστα τετραήμερη άδεια, από τη Μ. Πέμπτη εώς την Κυριακή του Πάσχα, ενώ οι προπονήσεις όλης της μεγάλης εβδομάδας θα κυλήσουν πιο χαλαρά.   

Στο μεταξύ παράταση μερικών ωρών πήραν οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών από τη διοίκηση. Το προγραμματισμένο ραντεβού, στα γραφεία της ΠΑΕ, δεν πραγματοποιήθηκε, κάτι που όμως θα συμβεί το βράδυ.      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.