Ταξίδι εφιάλτης για τους οπαδούς Άρσεναλ και Τσέλσι

Οι φίλοι των δύο λονδρέζικων ομάδων που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Μπακού για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, έχουν μπροστά τους ένα ταξίδι που μοιάζει εφιαλτικό.
10/05/2019 • 14:54
Τρέμουν το ταξίδι
  • shares
Οι φίλοι των δύο λονδρέζικων ομάδων που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Μπακού για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, έχουν μπροστά τους ένα ταξίδι που μοιάζει εφιαλτικό.

Στην αρχή όταν έγινε γνωστό πως κάθε ομάδα του τελικού θα παραλάβει μόλις 6.000 εισιτήρια σ’ ένα γήπεδο χωρητικότητας 68.000, άπαντες στο Λονδίνο δυσφόρησαν.

Στην συνέχεια όμως όταν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες και τιμές μάλλον άλλαξαν γνώμη.

Μπορεί το Έμιρεϊτς ν’ απέχει από το Στάμφορντ Μπριτζ μόλις 8 μίλια, αλλά για να φτάσουν οι οπαδοί των κανονιέρηδων και των μπλε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν πρέπει να καλύψουν μια απόσταση 2.496 μιλίων.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν απευθείας πτήσης από το Λονδίνο στο Μπακού.

Όποιος το επιθυμεί πρέπει να ταξιδέψει είτε στο Κίεβο είτε στην Κωνσταντινούπολη κι από εκεί να πάρει ανταπόκριση. Μιλάμε για ένα ταξίδι 10 ωρών τουλάχιστον.

Μια λύση είναι να ταξιδέψουν κάποιες μέρες νωρίτερα αλλά με τον επερχόμενο τελικό οι τιμές των ξενοδοχείων θα είναι στα ύψη.

Χρησιμοποιώντας τρένο μιλάμε για ένα ταξίδι που πάνω κάτω θα διαρκέσει τέσσερις μέρες. Αν επιλέξουν να πάνε Κίεβο, υπολογίστε επιπλέον 51 ώρες επιπλέον.

Οδηγώντας από το Λονδίνο ο χρόνος άφιξης εκτιμάται στις 56 ώρες ταξιδεύοντας μέσω Βελγίου, Ουγγαρίας, Βουλγαρίας και Τουρκίας.

Η Τσέλσι προσφέρει στους φίλους της μια πτήση τσάρτερ αλλά η τιμή αυτή την στιγμή είναι 979 λίρες.

Στα παραπάνω έξοδο ταξιδεύοντας με οποιονδήποτε τρόπο υπολογίστε ότι θα χρειαστεί και βίζα για να μπει κάποιος άγγλος στο Αζερμπαϊτζάν.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία