Τη χαρά της πρόκρισης μετριάζει η πληροφορία για τα εισιτήρια (pic)

Όπως είναι λογικό τόσο οι φίλοι της Άρσεναλ όσο κι οι αντίστοιχοι της Τσέλσι πετούν στα ουράνια μετά την πρόκριση των ομάδων τους στον τελικό του Europa League.
10/05/2019 • 02:31
Μόλις έξι χιλιάδες τα εισιτήρια για τον τελικό στους φίλους - και - της Άρσεναλ
  • shares

Όπως είναι λογικό τόσο οι φίλοι της Άρσεναλ όσο κι οι αντίστοιχοι της Τσέλσι πετούν στα ουράνια μετά την πρόκριση των ομάδων τους στον τελικό του Europa League. Μια – ακόμη – γιορτή του ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στις 29 Μαϊου στο Μπακού. Ωστόσο, παρότι η χωρητικότητα του γηπέδου στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν ξεπερνά τις πενήντα χιλιάδες, ο αριθμός που θα λάβει η κάθε αγγλική ομάδα έρχεται να μετριάσει την όποια χαρά, τουλάχιστον σε όποιους θέλουν να είναι εκεί. Κι αυτό γιατί οι «Κανονιέρηδες» μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους ενημέρωσαν πως έχουν διασφαλίσει έξι χιλιάδες εισιτήρια, χωρίς σ’ αυτά να υπολογίζονται αυτά των ΑΜΕΑ και πως καταβάλλουν προσπάθεια να προμηθευτούν περισσότερα μέσα από επικοινωνία που έχουν με την UEFA. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Τσέλσι.


Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη