“Καθάρισε” ο αρχηγός… (vid)

Ο Αρης επέστρεψε στις νίκες και συνεχίζει να ελπίζει για είσοδο στην πεντάδα και τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Ο Λαζαρίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ανάγκασε τον ΟΦΗ να γνωρίσει την τρίτη διαδοχική του ήττα.

Ο Αρης επέστρεψε στις νίκες και συνεχίζει να ελπίζει για είσοδο στην πεντάδα και τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Ο Λαζαρίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ανάγκασε τον ΟΦΗ να γνωρίσει την τρίτη διαδοχική του ήττα.


Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με το ίδιο σύστημα (4-2-3-1) και τους ίδιους αγωνιστικούς προσανατολισμούς, με αποτέλεσμα να περάσουν 31 λεπτά για να μπορέσει ένας από τους δύο τερματοφύλακες να ακουμπήσει την μπάλα.


Ο Αρης ήθελε να ελέγξει την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά η πίεση των φιλοξενούμενων δεν επέτρεπε στους “κίτρινους” να πετύχουν το σκοπό τους, ενώ οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις, καθώς οι προσπάθειες να βγουν μπροστά σταματούσαν στο χώρο του κέντρου.


Ο Βελλίδης στο 31′ μπλόκαρε την μπάλα σε κεφαλιά του Παπουλή και αυτή ήταν η μοναδική τελική προσπάθεια του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος, αντίθετα από τον Αρη, ο οποίος στα τελευταία λεπτά πάτησε το γκάζι και με αιχμή του δόρατος τον Ουμπίδες άγγιξε τρεις φορές το γκολ.


Μάλιστα τη μία φορά, από κεφαλιά του Παπαζαχαρία, ύστερα από φάουλ του Ουμπίδες, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σαχσανίδη. Ο τελευταίος στην πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα στην αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ αντέδρασε σωστά  σε μακρινό σουτ του Φατί (42′).


Ο Μασάδο φυσικά και δεν θα μπορούσε να μείνει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, γι αυτό και με το ξεκίνημα της επανάληψης προχώρησε σε δύο αλλαγές. Ο Γιαννιώτας πήρε τη θέση του Παπαζαχαρία και ο Καπετάνος αυτή του Σολτάνι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Καστίγιο από την κορυφή της επίθεσης να μετακομίσει στα δεξιά και μπροστά να μείνει μόνο ο Γιαννιώτας. Επίσης ο Καπετάνος πήγε πλάι στον Φατί για να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας. Και ο Νίκος Αναστόπουλος θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο του Μάντζιου.


Οι γηπεδούχοι είχαν κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή χωρίς ωστόσο να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι επιθετικά. Αυτό που έλειπε από το σύνολο του Μασάδο ήταν η τελική πάσα που θα έβγαζε τους επιθετικούς σε θέση βολής.


Η λύση επιθετικά για τον Αρη, ήρθε τελικά από την άμυνα. Στο 73′ ο Νέτο έβγαλε τη σέντρα και ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαχσανίδη. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Νίκος Αναστόπουλος έριξε στη μάχη ό,τι επιθετικό όπλο διέθετε στη φαρέτρα του, αλλά αυτό δεν απέδωσε καρπούς, με τον Βελλίδη να μην χρειάζεται να επέμβει σε κανένα σημείο.


Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Αρης έβαλε στο σακούλι του τρεις βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ έμεινε με μόλις ένα βαθμό στα τελευταία πέντε παιχνίδια του.


Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Match Center

Διοργάνωση
: Super League
Αγωνιστική: 25η
Αγώνας: Άρης-ΟΦΗ
Γήπεδο: “Κλεάνθης Βικελίδης”
Διαιτητής: Στυλιάρας
Βοηθοί: Γκάγκας, Κωστάρας


Οι συνθέσεις:


Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας (46` Γιαννιώτας), Σολτάνι (46` Καπετάνος), Καστίγιο (70` Κανούλας), Φάτι, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Ουμπίδες, Τσουκάνης, Ακόστα Ριβέρα.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Κάλαιτζιτς, Καμπάνταης (61` Μάντζιος), Μπόντορ (80` Σίσιτς), Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής, Λόπεθ Χόρχε, Λόπεζ Ζόρντι (71` Ουκάρ).

Δείτε τι δήλωσε ο Ζαχαράκης του ΟΦΗ πριν την έναρξη του αγώνα.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.