Πέδρο Μαρτίνς: "Όλα κρίθηκαν στην αποτελεσματικότητα"

Την αποτελεσματικότητα θεωρεί ως τον κυριότερο λόγο του αποκλεισμού του Ολυμπιακού από την Ντιναμό Κιέβου ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, στην Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς:
Διονύσης Στρούμπος
22/02/2019 • 01:36
Ο Πέδρο Μαρτίνς
  • shares
Την αποτελεσματικότητα θεωρεί ως τον κυριότερο λόγο του αποκλεισμού του Ολυμπιακού από την Ντιναμό Κιέβου ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, στην Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς:

Για την αποτελεσματικότητα της Νιτναμό σε σχέση με τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού:

«Είναι κάπως έτσι. Όπως το περιγράφετε. Τα δύο ματς ήταν ισορροπημένα και ίσως και από τις ευκαιρίες. Στο πρώτο ματς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Σε αυτό το επίπεδο πληρώνεις την έλλειψη αποτελεσματικότητας. Μας στοίχισε αυτό. Εμείς δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα και τις απουσίες:

«Αυτό ήταν το πρόγραμμα. Ξέραμε πως ήταν πιεστικό. Μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός το έχει αυτό. Δεν υπολογίζαμε όμως τις απουσίες των Λάζαρου, Βούκοβιτς και Ομάρ και την τιμωρία του Καμαρά. Δεν το αναφέρουμε αυτό ως δικαιολογία. Πρέπει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να μπορεί να τα καταφέρνει με τέτοιο πρόγραμμα, να κάνει... θυσίες και να προσπαθεί.»

Για την ευθύνη που έχει η ομάδα του για το πρώτο παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης:

«Πραγματικά εάν δούμε τα δύο ματς μπορεί να ήμασταν καλύτεροι σε κάποια σημεία αλλά δεν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Έχουμε ευθύνη για το πρώτο ματς που παραχωρήσαμε χώρο στον αντίπαλο. Στο δεύτερο παιχνίδι δώσαμε επίσης στον αντίπαλο την ευκαιρία επειδή δεν ήμασταν οι πιο αποτελεσματικοί. Στο ποδόσφαιρο πάντα προκρίνεται η πιο αποτελεσματική ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν ήμασταν εμείς».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία