Σπανούλης: «Η έδρα σου δίνει ενέργεια»

Ο Βασίλης Σπανούλης υπογράμμισε πως η έδρα είναι σημαντική στα play off της Euroleague, καθώς δίνει ενέργεια στους γηπεδούχους.

Ο Βασίλης Σπανούλης υπογράμμισε πως η έδρα είναι σημαντική στα play off της Euroleague, καθώς δίνει ενέργεια στους γηπεδούχους. Παράλληλα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Ζάλγκιρις, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου. 

Αρχικά, ο Σπανούλης δήλωσε στην Euroleague: «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας, γιατί ένα γεμάτο γήπεδο σου δίνει ενέργεια, ο κόσμος είναι ο έκτος μας παίκτης και μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχουμε δει πολλές φορές το πλεονέκτημα έδρας να “σπάει” πολύ εύκολα, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Παίρνουμε ενέργεια από τον κόσμο μας και αισθανόμαστε ασφαλείς εδώ. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο πως θα είμαστε έτοιμοι για τέτοια είδους ματς και για να αναλύσουμε καλά τον αντίπαλο μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Στο τέλος της ημέρας μετράει, ποιος είναι έτοιμος στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος τόνισε: «Παλεύουμε σκληρά κάθε χρόνο να είμαστε στο final four, δεν είμαστε σαν άλλες ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ που ξέρουν ότι θα βρίσκονται εκεί. Θέλουμε να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα, έχοντας χάσει και δύο τελικούς (2015, 2017)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.