«Σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος»

Αρης Γεωργίου
20/02/2019 • 15:47
Ο Μαξίμ Στέλμαχ.
  • shares
Οι άνθρωποι της Ντιναμό Κιέβου διαβεβαιώνουν ότι ο αγωνιστικός χώρος του «Ολιμπίσκι» θα είναι σε ικανοποιητική κατάσταση στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαξίμ Στέλμαχ, επικεφαλής της ομάδας που φροντίζει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, τονίζει ότι έγινε καλή δουλειά κατά την διάρκεια του χειμώνα, ενώ και το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες τις τελευταίες μέρες δεν είναι ακραίες, βοηθούν ώστε το γρασίδι να παραμένει σε καλή κατάσταση για την εποχή.

«Το χορτάρι είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι τέλειο, γιατί αυτό είναι σχεδόν απίθανο τον Φεβρουάριο, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να ήταν χειρότερο και είμαστε ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Έχουμε χρησιμοποιήσει ειδικά λιπάσματα και τις τελευταίες μέρες ειδικές λάμπες τεχνητού φωτισμού, που θα φύγουν την παραμονή του αγώνα», είπε ο Στέλμαχ, ενώ για τις καιρικές συνθήκες που περιμένει την ημέρα του αγώνα πρόσθεσε:

«Για Φεβρουάριο ο καιρός είναι πολύ καλός, έχει ήλιο. Σίγουρα το βράδυ υπάρχει παγεγός, αλλά όχι σε ακραίο βαθμό, το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές βροχές. Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο, το απόγευμα της Πέμπτης η θερμοκρασία θα είναι πάνω από το μηδέν, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης