Εκτός του All Star Game ο Γιάννης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε αρκετές ψήφους για την πρώτη του συμμετοχή σε All Star Game του ΝΒΑ, όμως τελικά δεν κατάφερε να μπει στις βασικές πεντάδες των δυο ομάδων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε αρκετές ψήφους για την πρώτη του συμμετοχή σε All Star Game του ΝΒΑ, όμως τελικά δεν κατάφερε να μπει στις βασικές πεντάδες των δυο ομάδων. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας παίκτης βρέθηκε στη δέκατη θέση των φόργουορντ/σέντερ της Ανατολής, συγκεντρώνοντας συνολικά 84.617 ψήφους. Το κοινό είχε το δικαίωμα να αναδείξει δυο γκαρντ και τρεις φόργουορντ ανά περιφέρεια.

Πλέον, ο Αντετοκούνμπο ελπίζει στις ψήφους των προπονητών των ομάδων του ΝΒΑ, μήπως μπορέσει να δώσει μέσω αυτών το «παρών» στο εφετινό All Star Game, του Τορόντο (14 Φεβρουαρίου). Πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά από δυο χρόνια στο All Star Game. Αυτή θα είναι η 18η συμμετοχή του. Στη δεύτερη θέση των ψήφων βρέθηκε ο Στεφ Κάρι και τρίτος ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι πεντάδες των δυο περιφερειών:

Δύση: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Θάντερ), Κόμπι Μπράιαντ (Λέικερς), Καουάι Λέοναρντ (Σπερς) και Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ)

Ανατολή: Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Ντουέιν Γουέιντ (Χιτ), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Καρμέλο Άντονι (Νικς) και Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.