Δε θα πέφτει καρφίτσα

Παροξυσμός στον κόσμο της ΑΕΚ για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό! Στην πρώτη μέρα προπώλησης, 21 χιλιάδες φίλοι της Ένωσης εξασφάλισαν θέση στις εξέδρες για να αποθεώσουν τον Χιμένεθ και τους παίκτες.

Ενθουσιασμός, ντελίριο, παροξυσμός, πανικός! Όποια λέξη κι αν χρησιμοποιήσει κάποιος δεν μπορεί να περιγράψει το τι συνέβη στην πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή (19:00) στο Ολυμπιακό στάδιο. 

Η Ένωση με έναν βαθμό κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας (με τα τωρινά δεδομένα, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης από την επιτροπή εφέσεων για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα), με τους φιλάθλους της ομάδας να ετοιμάζονται για ένα απόλυτο sold out στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, δίχως να υπολογίζονται οι σχεδόν 10 χιλιάδες κάτοχοι καρτών διαρκείας, κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας προπώλησης απλών εισιτηρίων, μέσα σε λίγες ώρες έκαναν …φτερά 21 χιλιάδες μαγικά χαρτάκια, κάτι που σημαίνει ότι ήδη πάνω από 30 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Ολυμπιακό στάδιο. Σ’ αυτούς αν συνυπολογίσουμε τα παιδιά, τη μαθητική εξέδρα, τις προσκλήσεις και τους δημοσιογράφους, ο αριθμός των θεατών ήδη “αγγίζει” τις 40 χιλιάδες.

Οι θύρες 1, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15 και 35 έχουν συμπληρωθεί, ενώ αν συνεχιστούν οι ίδιοι ρυθμοί υπάρχουν ακόμα αρκετές θύρες που αναμένεται να γεμίσουν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (20/4). Ήδη μάλιστα πάρθηκε η απόφαση να ανοίξουν οι θύρες 20, 22, 24, 26 στο άνω διάζωμα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που προέκυψαν από τη “δίψα” των φίλων της ΑΕΚ να πανηγυρίσουν για την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στην κορυφή.

Μέσα στη μέρα θα υπάρξει και σύσκεψη για όλα τα μέτρα που θα παρθούν, ενώ για ένα ακόμα παιχνίδι θα δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης (με τη συμμετοχή και των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης) για να μη συμβεί το παραμικρό στις εξέδρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.