Σπουδαία live, DJ sets και πολλές εκπλήξεις στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Nο Finish Line

To No Finish Line της Αθήνας αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 20:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να παρουσιάζει την έναρξη του κορυφαίου αυτού αθλητικού και κοινωνικού γεγονότος που παράλληλα είναι ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός με πολλά και σημαντικά live, ελληνική και ξένη μουσική αλλά και ψυχαγωγία.

To No Finish Line της Αθήνας αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 20:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να παρουσιάζει την έναρξη του κορυφαίου αυτού αθλητικού και κοινωνικού γεγονότος που παράλληλα είναι ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός με πολλά και σημαντικά live, ελληνική και ξένη μουσική αλλά και ψυχαγωγία.

Κάθε μέρα διεξαγωγής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο, θα υπάρχουν live εμφανίσεις από σπουδαίους καλλιτέχνες που όχι μόνο θα ενθαρρύνουν τους δρομείς αλλά θα ψυχαγωγούν και τους θεατές.

Το δημοφιλές συγκρότημα στη νεολαία Vegas, οι 48 Οres που ξεσηκώνουν όσο κανείς άλλος το κοινό, η καλύτερη rock n’ roll μπάντα στην Ελλάδα Johnny Vavouras & the Cadillacs, αλλά και οι Sole & Passion, Quilombo, Sbaraquack, Cinematica , Sia Koskina με την μπάντα της, υπόσχονται μοναδικές στιγμές ενώ κάτι διαφορετικό θα προσφέρουν η Nena Daskalopoukou με την ομάδα της Zumba και η ομάδα από το Replayce της Ερικας Πρεζεράκου.

Mερικοί από τους καλύτερους DJ της εποχής, όπως ο Soti K και η Lia από τη Θεσσαλονίκη θα μας συντροφέψουν με τις μουσικές τους, ενώ στο υπόλοιπο διάστημα, θα ακούγεται playlist από τους κορυφαίους σταθμούς της Αθήνας Athens Dee Jay 95.2 και Μελωδία 99.2
Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει εκτός της  έναρξη και τη λήξη του NFL ATHENS.

Eτσι την Τετάρτη το απόγευμα θα υπάρχει Live με τους Quilombo και μετά με τους Sbaraquack, την Πέμπτη θα παίξουν οι Cinematica και οι Soul & Passion, την Παρασκευή το απόγευμα οι Johnny Vavouras & The Cadillacs και το βράδυ οι Vegas ενώ το Σάββατο θα υπάρχει Zumba με τη Nena Daskalopoulou, live με τη Sia Koskina και το βράδυ με τις 48 Ores.

Τέλος την Κυριακή, λίγο πριν τον τερματισμό θα παρουσιαστεί το Replayce από την Έρρικα Πρεζεράκου

Οσον αφορά στον αγώνα τώρα, η παραλαβή του υλικού, γίνεται στη γραμματεία του αγώνα,  πλησίον του Κέντρου Επισκεπτών  (είσοδος ΚΠΙΣΝ από Ευριπίδου & Δοϊράνης),  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από 22 έως 24 Απριλίου και ώρες 12:00 έως 20:00 και για 96 ώρες συνεχόμενα από τις 25 Απριλίου και ώρα 12:00 έως τις 29 Απριλίου και ώρα 12:00 

Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Οι δρομείς μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών του No Finish Line, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν,  για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, θα πηγαίνουν 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί».

Μεγάλοι Χορηγοί του 2ου No Finish Line Athens, είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα Εθνική Ασφαλιστική, καθώς επίσης και η διεθνής στοιχηματική εταιρεία, πρωτοπόρος σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης Sportingbet.

Eπίσημοι Χορηγοί είναι η Protergia, ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, τα πρώτα σε ποιότητα και πωλήσεις ελληνικά νερά Βίκος και η κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. 

Χορηγός εκπαίδευσης είναι ο πρωτοπόρος εκπαιδευτικός οργανισμός Όμηρος και χορηγός φιλοξενίας ο ξενοδοχειακός Όμιλος ΧΑΝΔΡΗ, ο οποίος διαχειρίζεται τρεις ιδιόκτητες μονάδες στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Χίο. Media Partner είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η κορυφαία ελληνική μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η διεθνής εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών που προσφέρει κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες εδώ και 33 χρόνια, η διεθνής εταιρεία συμπληρωμάτων και προγραμμάτων διατροφής Herbalife και τα φυσικά καλλυντικά Βee Cera.

Επίσημοι Υποστηρικτές είναι η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων λιανεμπορίου Lidl, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων οικιακών ειδών Praktiker, η εκτυπωτική βιομηχανία Χαϊδεμένος και η εταιρεία ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas. 

Χορηγοί εστίασης είναι οι εταιρείες Μπεγνής Catering και Δειπνοσοφιστήριον, καθώς και το Canal Cafe στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και στα social media της διοργάνωσης.

http://nflathens.com/
https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/
https://twitter.com/NFLAthens
https://www.instagram.com/nflathens/


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.