Στη λίστα του Αστέρα ο Αναστασίου

Την περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου φέρεται να εξετάζει η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά το «διαζύγιο» με τον Στάικο Βεργέτη.

Την περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου φέρεται να εξετάζει η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά το «διαζύγιο» με τον Στάικο Βεργέτη. Οι Αρκάδες συνεχίζουν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού και σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην ίδια λίστα βρίσκεται και το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και θεωρείται δύσκολο να αποχωρήσει άμεσα από τη Νέα Σμύρνη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκέφτονται οι Αρκάδες το ενδεχόμενο να βγάλουν την εφετινή σεζόν με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία, είτε με τον προπονητή του Πανιωνίου, είτε με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας, το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα. Παράλληλα, θα εξεταστούν και ορισμένες περιπτώσεις προπονητών από την ξένη αγορά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.