“Χτυπάει” Μπανγκουρά για εξτρέμ

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr εκτός από τον Ζονγκό, η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του Λας Μπαγκουρά της Ράγιο Βαγεκάνο. Διαβάστε τι ισχύει με την τρίτη και τελευταία μετεγγραφική κίνηση της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr εκτός από τον Ζονγκό, η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του Λας Μπαγκουρά της Ράγιο Βαγεκάνο. Διαβάστε τι ισχύει με την τρίτη και τελευταία μετεγγραφική κίνηση της Ένωσης.

Στις 23:00 απόψε το βράδυ αναμένεται να αφιχθεί στη χώρα μας ο Τόμας Πέκχαρτ και δύο ώρες αργότερα ο Μπρούνο Σουκουλίνι, με σκοπό να υπογράψουν αύριο τα συμβόλαιά τους με την ΑΕΚ. Όπως είπε μάλιστα ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τη Βέροια, υπάρχει περίπτωση να γίνει μια επιπλέον κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr από την Ισπανία, οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με δύο ποδοσφαιριστές για τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Ο ένας είναι ο Τζόναθαν Σαντί Ζονγκό (την περίπτωση του οποίου σας αποκαλύψαμε πριν δύο μέρες) και ο δεύτερος είναι ο Λας Μπανγκουρά της Ράγιο Βαγεκάνι. Ο 23χρονος άσος από τη Γουινέα έχει φορέσει συνολικά 12 φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του και έχει πετύχει ένα γκολ. 

Στη Ράγιο Βαγεκάνο αγωνίζεται από το 2010, με την οποία προβιβάσθηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και συνέχισε να αποτελεί στέλεχος της ομάδας μέχρι και την περσινή σεζόν, όταν και έπαιξε δανεικός στην Γρανάδα. Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Ράγιο και τη φετινή σεζόν έχει 16 συμμετοχές.

Ο Ζονγκό είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η δεύτερη επιλογή της ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης. Ο εξτρέμ της Αλμερίας βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά της Ένωσης και η τελική απόφαση για το αν θα αποκτηθεί ένας εκ των δύο θα κριθεί είτε απόψε αργά το βράδυ, είτε αύριο το πρωί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.