Ανσαριφάρντ: «Αν παραμείνω, θα παλέψω για τον τίτλο» (video)

Απολογισμό της χρονιάς που πλησιάζει προς το τέλος, αλλά και οριοθέτηση των στόχων της επόμενης περιόδου κάνει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά.

Απολογισμό της χρονιάς που πλησιάζει προς το τέλος, αλλά και οριοθέτηση των στόχων της επόμενης περιόδου κάνει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά. Ανάμεσα σε άλλα, μιλάει για το στόχο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, για όσα επιθυμεί να ζήσει με την ερυθρόλευκη φανέλα στην επόμενη περίοδο εφόσον παραμείνει κάτοικος Πειραιά, αλλά και για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 19.00 απευθείας μετάδοση από το novasports4HD.

Ακολουθεί ένα μεγάλο απόσπασμα της συνέντευξης του Καρίμ Ανσαριφάρντ:

«Αυτή τη σεζόν δεν τα καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους, όπως θα ήθελαν. Αλλά οι πραγματικοί οπαδοί και όσοι πραγματικά αγαπάνε τον Ολυμπιακό, πιστεύω πως νοιάζονται για την ομάδα. Αγαπάνε τον Ολυμπιακό, τον σύλλογο, ανεξάρτητα αν μία χρονιά βγεις πρωταθλητής ή όχι. Δεν απογοητεύονται, αλλάζουν ομάδα, να πουν τελείωσε, αυτό ήταν».

Για την επόμενη σεζόν, αναφέρει:

«Αν παραμείνω σίγουρα θα παλέψω (για τον τίτλο), όπως και σε αυτή τη σεζόν προσπαθούσα πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν την επόμενη χρονιά παραμείνω στην ομάδα, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσω να κάνω τους οπαδούς μας ευτυχισμένους. Και να είναι η φανέλα του Ολυμπιακού στην κορυφή όπως πάντα».

Για το στόχο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, λέει:

«Θα δούμε τους δύο τελευταίους αγώνες. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει επιτυχία και υγεία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να βγω πρώτος σκόρερ».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό υπογραμμίζει:

«Ειλικρινά σέβομαι πολύ τον Παναιτωλικό ως ομάδα. Είναι καλός σύλλογος και καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Αλλά όταν παίζουμε στην έδρα μας με τους οπαδούς μας αποκτούμε πλεονέκτημα. Και πιστεύω ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να είμαστε νικητές στο τέλος του αγώνα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο βίντεο του novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.