Εκπληκτος ο Ρότζερς με τις φήμες για Τζέραρντ

Την έκπληξη του του τεχνικού της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, έχουν προκαλέσει τα όσα ακούγονται σχετικά με τον Στίβεν Τζέραρντ και τη θέση του προπονητή της Ρέιντζερς.

Την έκπληξη του του τεχνικού της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, έχουν προκαλέσει τα όσα ακούγονται σχετικά με τον Στίβεν Τζέραρντ και τη θέση του προπονητή της Ρέιντζερς.
 
Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ, που συνεργάστηκε για τρία χρόνια με τον Ρότζερς στους «κόκκινους», είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του υπηρεσιακού προπονητή της σκωτσέζικης ομάδας, Γκρέιαμ Μέρτι.
 
Ο Τζέραρντ έχει αναλάβει την ομάδα κάτω των 19 ετών της Λίβερπουλ, επιστρέφοντας στο Ανφιλντ μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση το 2016.
 
«Εξεπλάγην αρκετά όταν το άκουσα. Αν η φημολογία είναι αληθής, τότε ο Στίβι μάλλον πιστεύει ότι η Ρέιντζερς είναι η σωστή ομάδα τη σωστή στιγμή», σχολίασε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός εν όψει του ντέρμπι των δύο ομάδων την Κυριακή.
 
«Πάντα ήθελε να γίνει προπονητής. Το ξέρω από την εποχή που συνεργαζόμουν μαζί του στη Λίβερπουλ ότι το σκεφτόταν και ότι θα το έκανε. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ίνδαλμα και για τη Λίβερπουλ και για την Αγγλία», συμπλήρωσε ο Ρότζερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.