Ένα κάρο λεφτά για τον Τουρέ

Η Τζιανγκσού Σουνίνγκ θέλει να εντάξει τον Γιάγια Τουρέ στο έμψυχο δυναμικό της και για να το πετύχει, σκοπεύει να κάνει τον Ιβοριανό μέσο, τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Η Τζιανγκσού Σουνίνγκ θέλει να εντάξει τον Γιάγια Τουρέ στο έμψυχο δυναμικό της και για να το πετύχει, σκοπεύει να κάνει τον Ιβοριανό μέσο, τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα “Telegraph” αναφέρει πως ο έμπειρος μέσος της Μάντσεσερ Σίτι έχει δεχτεί πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Η προσφορά των Κινέζων φτάνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, κάτι περισσότερο από τα διπλά χρήματα που παίρνει στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 32χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει της νέας σεζόν και παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2017, θα πρέπει να βρει το καλοκαίρι τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι Κινέζοι θέλουν να τον αποκτήσουν από τώρα και αν τελικά ενδώσει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στην πρότασή τους, θα έχει για συμπαίκτη στην κινεζική ομάδα τον Ραμίρες, ο οποίος αποχώρησε από την Τσέλσι πριν από λίγες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.