“Μίλησε” ο συνήθης ύποπτος στο Βίλα Παρκ (video)

Ο Λιούις Γκράμπαν σημείωσε το όγδοο τέρμα του από το Φεβρουάριο, όταν και αποκτήθηκε από την Άστον Βίλα για να δώσει λύση στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 κόντρα στη Ντέρμπι Κάουντι, στο τελευταίο εντός έδρας ματς για τους "Χωριάτες" στην κανονική περίοδο.

Η συμμετοχή στα play-offs της ανόδου ήταν εξασφαλισμένη για την Άστον Βίλα στη σέντρα της προτελευταίας αγωνιστικής στην Τσάμπιονσηπ, στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ντέρμπι Κάουντι. Μάλιστα οι “Χωριάτες” σε περίπτωση νίκης και αδυναμίας της Κάρντιφ να φτάσει στην επικράτηση κόντρα στη Χαλ θα μπορούσαν να κυνηγήσουν ακόμη και την απευθείας άνοδο. Δεν επιβεβαιώθηκε όμως κάποιο από τα δύο κι έτσι η ομάδα του Στηβ Μπρους περιμένει τα play-offs.

Η φιλοξενούμενή της Ντέρμπι ήθελε τη νίκη για να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια, ούσα στην 6η προνομιούχο θέση αλλά έχοντας σε μικρή απόσταση τους διώκτες της. Το τέρμα του Τζερόουμ στο 14ο λεπτό την έφερε κοντά σε μία πολύ σημαντική νίκη μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο, αλλά εκεί “μίλησε” ο Γκράμπαν. Ο επιθετικός της Βίλα έκοψε το “γόρδιο δεσμό”, γιατί κάπως έτσι έδειχνε το τέρμα της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους, μετά από δύο δοκάρια και πλήθος χαμένων ευκαιριών στο πρώτο και το δεύτερο μέρος. Ο δανεικός από την Μπόρνμουθ επιθετικός όμως ήταν αυτός που κατάφερε να νικήσει τον Κάρσον και να κρατήσει στην αγωνία τα “κριάρια” ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, στην οποία θα υποδεχθούν τη Μπάρνσλεϊ. 

Στα άλλα μας, η Κάρντιφ κέρδισε 2-0 στην έδρα της Χαλ και επέστρεψε στην δεύτερη θέση, έχοντας πλέον στο χέρι της την απ’ ευθείας άνοδο.

Θρίλερ αναμένεται στην ουρά την τελευταία αγωνιστική, καθώς θα ακολουθήσουν την Σάντερλαντ στην Λιγκ 1 δύο από τις Ρέντινγκ, Μπέρμιγχαμ, Μπάρνσλεϊ, Μπέρτον και Μπόλτον, που βρίσκονται σε απόσταση δύο πόντων.

Τα αποτελέσματα (45η Αγωνιστική):

Παρασκευή

Φούλαμ – Σάντερλαντ 2-1

Σάββατο

Άστον Βίλα – Ντέρμπι 1-1
Μπάρνσλεϊ – Μπρέντφορντ 2-0
Μπέρτον – Μπόλτον 2-0
Χαλ – Κάρντιφ 0-2
Νόργουιτς – Λιντς 2-1
Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι 0-0
ΚΠΡ – Μπέρμιγχαμ 3-1
Ρέντινγκ – Ίπσουιτς 0-4
Σέφιλντ Γιουν. – Πρέστον 0-1
Γουλβς – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-0
Μίντλεσμπρο – Μίλγουολ (19:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.