Κουκουλοφόροι στον Κάστρο

Ο Σέζαρ Κάστρο κατήγγειλε ότι δυο άγνωστοι τον απείλησαν με πιστόλι για να αποσυρθεί από την διεκδίκηση των δεδουλευμένων του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο Σέζαρ Κάστρο κατήγγειλε ότι δυο άγνωστοι τον απείλησαν με πιστόλι για να αποσυρθεί από την διεκδίκηση των δεδουλευμένων του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, περιέγραψε στην εφημερίδα «Goal» την περιπέτειά του:

«Την περασμένη Τρίτη έστειλα στον Ολυμπιακό μέσω του δικηγόρου μου ένα χαρτί, με το οποίο ζητούσα τα λεφτά που μου χρωστάνε. Την Πέμπτη, όμως, με πήρε τηλέφωνο ο δικηγόρος και με ενημέρωσε πως δεν υπήρξε απάντηση από τον σύλλογο και πως θα ετοιμάσει μια επιστολή με την οποία θα διακόψουμε τη συνεργασία μας και θα κάνουμε προσφυγή στη ΦΙΦΑ. Την Παρασκευή το απόγευμα πήγα στον δικηγόρο μου και αφού υπέγραψα, επέστρεψα στο σπίτι μου.

Έπρεπε να ετοιμάσω τα πράγματά μου διότι την Κυριακή θα έφευγα για Ισπανία. Στις 21:45 και ενώ βρισκόμουν στο σπίτι μου, κάποιος χτύπησε την πόρτα. Άνοιξα και μπήκανε μέσα δυο άγνωστοι άνδρες. Ο ένας φόραγε κουκούλα και ο άλλος όχι. Με χτύπησαν δυνατά στον αυχένα και μου έλεγαν να υπογράψω πως δεν θα ζητήσω τα χρήματα που μου οφείλονται. Εγώ αρνήθηκα, με αποτέλεσμα ο ένας να μου δώσει μπουνιά στο πρόσωπο και να πέσω στο έδαφος. Έτσι αναγκάστηκα να βάλω την υπογραφή μου, αφού φαίνονταν ικανοί να μου κάνουν κακό».

Όσο για την συνέχεια: «Αυτός με την κουκούλα μου έδωσε να υπογράψω ένα χαρτί με το έμβλημα του Ολυμπιακού, το οποίο είχα υπογράψει και όταν ήρθα στην ομάδα. Πάνω στο έγγραφο υπήρχε η υπογραφή μου και του προέδρου. Κρατώντας ένα πιστόλι μου είπε: “Θα υπογράψεις με τον ίδιο τρόπο που το έκανες και παλιά. Εγώ στην αρχή δεν έκανα σωστά την υπογραφή μου, όμως αυτός το κατάλαβε και με έβαλε να ξαναϋπογράψω. Μόλις τελειώσαμε, μου διεμήνυσε πως δεν θέλει να με ξαναδεί, και προτάσσοντας το πιστόλι στο πρόσωπό μου με προέτρεψε να πάρω τα πράγματά μου και να φύγω από την Κύπρο».

Ο Κάστρο αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο το φίλο του Πάμπλο Άμο και πήγαν στην Αστυνομία όπου κατήγγειλαν το γεγονός. Από την Αστυνομία εκδόθηκε ανακοίνωση η οποία επιβεβαιώνει το γεγονός χωρίς να κατονομάζει τον Κάστρο και τονίζει ότι διεξάγονται έρευνες: «Καταγγέλθηκε στην αστυνομία από 28χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ότι χθες (25/2) γύρω στις 9:45μ.μ., ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά του, εισήλθαν σε αυτό δύο άγνωστά του πρόσωπα, εκ των ο οποίων ο ένας κρατούσε πιστόλι και ο δεύτερος φορούσε κουκούλα. Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, ο άντρας που κρατούσε πιστόλι, τον χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια με απειλές εναντίον της ζωής του, οι δύο δράστες, τον ανάγκασαν να υπογράψει έγγραφα που αφορούν συμφωνία του ιδίου με την εταιρεία όπου εργάζεται. Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει γραμμοειδή εκχύμωση στο κεφάλι και θλάση αυχένα. Σύμφωνα με περιγραφή που έδωσε στην αστυνομία ο παραπονούμενος, ο πρώτος δράστης περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.85μ. περίπου, αξύριστος με κοντά μαύρα μαλλιά, ενώ ο δεύτερος περιγράφεται ως εύσωμος, ύψους 1.78μ. περίπου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.