“Θολό” τοπίο για το αρχικό σχήμα

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ έχει τόσους καίριους ποδοσφαιριστές εκτός διάθεσης της τεχνικής ηγεσίας λόγω τραυματισμών κι όλα αυτά σ' έναν αγώνα στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ έχει τόσους καίριους ποδοσφαιριστές εκτός διάθεσης της τεχνικής ηγεσίας λόγω τραυματισμών κι όλα αυτά σ’ έναν αγώνα στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό.

Συνολικά εννιά ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν και το αρχικό σχήμα έχουν τεθεί εκτός κι οι λύσεις του Ιγκορ Τούντορ είναι αισθητά περιορισμένες. Συγκεκριμένα ο Κροάτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γλύκο, Μελίσσα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κοροβέση, Χαρίση, Ζάιρο, Μυστακίδη, Ροντρίγκεζ, γεγονός που καθιστά “μονόδρομο” τις επιλογές του σε συγκεκριμένες θέσεις. Αρχικά, σ’ επίπεδο σχήματος, όλα δείχνουν πως η ομάδα θα ξεκινήσει με 4-2-3-1, που εύκολα – ανεβάζοντας το ένα από τα δυο αμυντικά χαφ στην ίδια ευθεία με τους μεσοεπιθετικούς μπορεί να γίνει 4-1-4-1.

Ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του από δεξιά προς τ’ αριστερά τους Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαϊα, Τζαβέλλα. Στη θέση των δυο αμυντικών χαφ θέσεις αναμένεται να πάρουν οι Τζιόλης – Τσίμιροτ, ενώ ανάμεσα και μπροστά τους – σύμφωνα με τις δοκιμές των προηγούμενων ημερών – τοποθετείται ο Μπερμπάτοφ. Μπορεί να μην είναι η φυσική θέση του 35χρονου Βούλγαρου επιθετικού, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί να κρατήσει μπάλα και να ηρεμήσει το παιχνίδι της ομάδας του σε συνθήκες υψηλής πίεσης. Στην ίδια ευθεία δεξιά του ο Πέλκας φαίνεται να έχει το προβάδισμα, με τον Μακ στην αντίστοιχη αριστερά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης. Ως εναλλακτικές υπάρχουν οι Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Σάμπο, Γκολάσα και οι … βενιαμίν της αποστολής Σιαμπάνης, Κάκκο, Δημητριάδης. Οι οριστικές επιλογές του κ. Τούντορ και των συνεργατών του θα επισημοποιηθούν λίγο μετά τις 18.00. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.