Τζιμπούρ: “Αφιερωμένο στον Πάντελιτς”

Ο Τζιμπούρ δήλωσε στο Νίκο Γαβαλά πως η φετινή είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ενώ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Τζιμπούρ δήλωσε στο Νίκο Γαβαλά πως η φετινή είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ενώ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον Μάρκο Πάντελιτς.


Αν η φετινή είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του: Ναι θα μπορούσα να το πω. Αν αναλογιστεί κανείς τις επιδόσεις τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα μπορούσαμε να πούμε πως ισχύει


Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τρεις διοργανώσεις και στους τρεις στόχους του: Αν θέλεις να αλλάξεις επίπεδο πρέπει να βρίσκεται και στους τρεις στόχους. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα που κυνηγάει σε αυτό το σημείο της σεζόν τρεις στόχους.


Για τη δύσκολη συνέχεια: Πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πριν τον επαναληπτικό είναι το πρώτο παιχνίδι και στο πρωτάθλημα έχουμε πρώτα τον ΟΦΗ και μετά τον Παναθηναϊκό. Εχουμε και άλλα δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε ανταγωνιστικοί και το σημαντικό είναι πως συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Σήμερα γράψαμε ιστορία με την πρόκριση μας


Για τον Ρόι Κάρολ: Ο Ρόι έπαιξε σημαντικό ρόλο και στα δύο παιχνίδια. Συνήθως τα βραβεία τα παίρνουν οι επιθετικοί, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους άλλους παίκτες που κάνουν σπουδαία δουλειά.


Που αφιερώνει το γκολ που πέτυχε: Θέλω να αφιερώσω αυτό το γκολ στον Μάρκο Πάντελιτς. Δεν ήταν και το ωραιότερο, αλλά θέλω να το αφιερώσω στον Μάρκο, ο οποίος δεν ήταν μαζί μας σήμερα. Πρόκειται για έναν ζεστό άνθρωπο, τον οποίο γνώρισα εδώ στον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.