«Η Παναχαϊκή αποτελεί όαση»

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η Παναχαϊκή υπογραμμίζει πως δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως «όαση» ανάμεσα στις υπόλοιπες ΠΑΕ που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η Παναχαϊκή υπογραμμίζει πως δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως «όαση» ανάμεσα στις υπόλοιπες ΠΑΕ που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του προπονητή Βασίλη Βούζα, ο οποίος έκανε γενικές επισημάνσεις για τα οικονομικά προβλήματα της κατηγορίας, που κατά τους Αχαιούς παρερμηνεύτηκαν με συνέπεια να βγαίνει το συμπέρασμα ότι βρίσκονται και αυτοί σε δύσκολη θέση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και ο Πρόεδρός της πληροφορήθηκε από διαδικτυακά site και από δημοσιεύματα εφημερίδων τις αποδιδόμενες στον κ. Βούζα δηλώσεις που αφορούν τα γενικότερα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τις ομάδες της Football League, τις φερόμενες δηλώσεις του  για το οικονομικό περιβάλλον της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και τις φερόμενες δηλώσεις του που αφορούν τις μετεγγραφές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και τοποθετείται ως εξής:

Όσον αφορά τα οικονομικά προβλήματα των ΠΑΕ της Football League η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ αποτελεί μια από τις λίγες εξαιρέσεις και παρά το γεγονός, ότι δεν έχουμε εισπράξει  ούτε ένα ευρώ από τον ΟΠΑΠ, όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι πληρωμένοι κατά το μεγαλύτερο μέρος των συμβολαίων τους και για αυτόν άλλωστε τον λόγο κανείς δε ζήτησε μεταγραφή κατά τη μεταγραφική περίοδο που μόλις έληξε και όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, αποχώρησαν γιατί αυτό ήταν επιθυμία της ΠΑΕ και των προπονητών της και όλοι οι ποδοσφαιριστές έληξαν τα συμβόλαιά τους, αφού πρώτα εξοφλήθησαν και για αυτό η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ δεν έχει εις βάρος της ούτε μία προσφυγή.

Συγκεκριμένα, με απαίτηση του προπονητή Φυντάνη αποχώρησαν οι: Malartz, Miloseski, Tafili, Ανδρίκος, Χλωρός και Χρόνης και ο κ. Φυντάνης είχε ζητήσει την αποχώρηση και των ποδοσφαιριστών Βλασόπουλου και Κωνσταντινίδη.
Μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του κ. Βούζα ζήτησε να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές Βλασόπουλος και Κωνσταντινίδης να παραμείνει με κάθε θυσία ο ποδοσφαιριστής Φούφουλας ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποχωρήσει και εφόσον υπήρχε άλλος ποδοσφαιριστής ισάξιος αντικαταστάτης του Λεωνίδα Κυβελίδη τον οποίο ο κ. Βούζας γνώριζε από την προηγούμενη προπονητική του θητεία στο Χαϊδάρι, να αποκτηθεί στην θέση του Κυβελίδη.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ κατόπιν αυτών των υποδείξεων και παρά την μη είσπραξη ούτε ενός ευρώ, προχώρησε στην απόκτηση ενός εκ των ικανοτέρων και νεαροτέρων τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, του Χρήστου Πουρή με συμβόλαιο 4 ετών.

Απέκτησε με μετεγγραφή από την ομάδα του Πλατανιά τον βασικό στόπερ της Καβάλας και του Πλατανιά Λάζαρο Θεοδωρέλλη, ενεργοποίησε και πάλι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Βλασόπουλου και Κωνσταντινίδη και απέκτησε με μετεγγραφή από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ το δεξί και αριστερό μπακ Δημήτριο Παπαστεργίου, ο οποίος είναι 22 ετών και υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών.

Απέκτησε με μετεγγραφή από τον Εθνικό Αστέρα τον Fatjon Antoni, 19 ετών που υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών.
Απέκτησε με μετεγγραφή από την ομάδα του Βύζαντα τον ποδοσφαιριστή Ouattara Bourama ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και του Εθνικού, ο οποίος είχε μεταγραφεί και στην πορτογαλλική ομάδα Naval έναντι 300.000 ευρώ, ηλικίας 26 ετών και υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ απέκτησε κατά συνιδιοκτησία 50% με μετεγγραφή τον 20 ετών Junior Mpia Mapuku, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 3,5  ετών και για τον οποίο υπάρχει ρήτρα μεταγραφής ποσού 500.000 ευρώ.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ απέκτησε με συμβόλαιο 5 ετών τον βουλγαρικής καταγωγής Petrov Ivan.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε τον 22 ετών Λεωνίδα Σκαρτσίλα ο οποίος ήταν βασικός παίκτης στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά στον Εθνικό Αστέρα και ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών.
Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ο κ. Κούγιας έκανε γνωστό στον κ. Βούζα, ότι είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τους ποδοσφαιριστές Μπουλούτ, Κιάσσο, Ζλάτκοβιτς και Ουκάρ, αλλά ο κ. Βούζας δήλωσε στον κ.Κούγια ότι δεν επιθυμεί την απόκτηση κανενός από αυτούς τους ποδοσφαιριστές και ζήτησε την μεταγραφή ενός νεαρού Σέρβου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνιζόταν στις ΗΠΑ, με τη μεταγραφή του οποίου συμφώνησε ο κ. Κούγιας, αλλά τελικώς ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε να αγωνιστεί στην Ουκρανία.

Κατόπιν των ως άνω η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ αναμένει την επιβεβαίωση των ως άνω από τον κ. Βούζα και είναι βεβαία ότι οι δηλώσεις του πιθανώς παρερμηνεύθηκαν ή δεν διατυπώθηκαν σωστά.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ με αφορμή τα ως άνω γεγονότα θέλει να δηλώσει ότι αποτελεί όαση ανάμεσα στις μεγαλύτερες ομάδες της περιφέρειας που έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα (ΟΦΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και όπου οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι ή πληρώνονται από τηλεοπτικές συμβάσεις και χορηγίες) και βρίσκεται λίγο πριν από την Super League με εξοφλημένες όλες τις υποχρεώσεις της (παραμένουν ελάχιστες στο ΙΚΑ και στην εφορία οι οποίες είναι ρυθμισμένες σε μακροχρόνιες δόσεις).

Προετοιμάζει το αύριο με την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου, έχει μια βάση 25 αξιόλογων παικτών με μικρή ηλικία και 5ετή συμβόλαια, είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα νέων της Football League, έχει τη δυνατότητα να χορηγεί ακόμα και δωρεάν εισιτήρια στους νεαρούς και νεαρές οπαδούς της και σε συνδυασμό με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου απαιτεί το σεβασμό που της αξίζει, τόσο από τα Μ.Μ.Ε. όσο και από την Ελληνική πολιτεία και τον ΟΠΑΠ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.