Ημέρα στέψης για την ΑΕΚ

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή (19:00).

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή (19:00). Μπορείτε να παρακολουθήστε τη φιέστα της ΑΕΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Ριζούπολη, από τα κανάλια Novasports και τη Web TV του Novasports.gr. Όλα όσα θα γίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι πανηγυρισμοί των “κιτρινόμαυρων”, από τη φυσική τους έδρα.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει την “ελαφρά ταξιαρχία” και στη συνέχεια θα πανηγυρίσει στους δρόμους της Νέα Φιλαδέλφειας την κατάκτηση του τίτλου, που την φέρνει στην κορυφή της Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια. Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 67 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει 61. Ο Απόλλων Σμούρνης από την πλευρά του έχει 29 βαθμούς. 

Ο “Δικέφαλος” του Βορρά από την πλευρά του φιλοξενεί στο γήπεδο της Τούμπας τον ήδη υποβιβασμένο Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει ήδη τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς. 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στη Λάρισα τη Λαμία με τις δυο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει ήδη την παραμονή τους. Οι “βυσσινί’ βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς. 

Τέλος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον ΑΟΚ, ο οποίος έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, από την προηγούμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 15η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5 Μαΐου (19:00)
Ατρόμητος-ΑΟΚ (Novasports5HD)
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ (Novasports2HD)
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (Novasports3HD)
ΑΕΛ-Λαμία (Novasports4HD)

Κυριακή 6 Μαςιου (19:00)
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (Novasports5HD)
Πανιώνιος-Λεβαδειακός (NovasportsStoriesHD)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (Novasports3HD)
Παναθηναϊκός-Ξάνθη (Novasports3HD)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.