Ερωτευμένοι στην… Τούμπα!

Το κυρίως «πιάτο» της 22ης αγωνιστικής μπορεί να προσφέρθηκε το Σάββατο (ΑΕΚ-Ολυμπιακός), ωστόσο ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, ΠΑΟΚ και Ηρακλής δίνουν τη δική τους «μάχη» στην Τούμπα!

Το κυρίως «πιάτο» της 22ης αγωνιστικής μπορεί να προσφέρθηκε το Σάββατο (ΑΕΚ-Ολυμπιακός), ωστόσο ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, ΠΑΟΚ και Ηρακλής δίνουν τη δική τους «μάχη» στην Τούμπα!

Στο ένα από τα τρία ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, οι δύο ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο από διαφορετικές αφετηρίες. 

Ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό μόλις δύο βαθμούς στα συγκεκριμένα ματς και με 34 βαθμούς ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με τον Πανιώνιο. 

Από την άλλη ο Ηρακλής, επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη συγκομιδή του μέχρι τώρα να είναι 26 πόντοι. 

Σε ότι αφορά την προϊστορία και πάντα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο δικέφαλος έχει τη μερίδα του λέοντος, μετρώντας 29 νίκες έναντι 11 του γηραιού για πρωτάθλημα και Κύπελλο, με 15 ματς να έχουν τελειώσει χωρίς νικητή. 

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση (για το πρωτάθλημα) στην Τούμπα ανάμεσά τους, αφού οι περιπέτειες που πέρασε ο Ηρακλής, τοποθετούν την τελευταία αναμέτρηση με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ στις 11 Δεκεμβρίου 2010. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει μεσολαβήσει το παιχνίδι Κυπέλλου τον Ιανουάριου του 2014, όπου ο ΠΑΟΚ είχε συντρίψει τον Ηρακλή με 5-1. 

Ο δικέφαλος τρέχει συν τοις άλλοις ένα εντυπωσιακό σερί, με οκτώ συνεχόμενες νίκες απέναντι στους κυανόλευκους στην Τούμπα. Η τελευταία φορά που ο Ηρακλής έφυγε χαμογελαστός από την έδρα των ασπρόμαυρων, ήταν στις 9 Μαρτίου 2003, όταν είχε νικήσει με 1-0. 

Σε όλα τα παιχνίδια τους σε επίπεδο Α’ Εθνικής και μετά (17/1/60 το πρώτο) ΠΑΟΚ και Ηρακλής δεν έχουν παίξει ποτέ στις 14 Φεβρουαρίου όπως σήμερα. 

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που συναντήθηκαν μην Φεβρουάριο, με τα παρακάτω στατιστικά να αφορούν αυστηρά τους προληπτικούς!

Δώδεκα φορές έχουν αναμετρηθεί Φεβρουάριο οι δυο τους, με το «Χ» να έχει εμφανιστεί τις περισσότερες (6) και τις νίκες να είναι μοιρασμένες (3-3). 

Για να το… τερματίσουμε, μήνα Φεβρουάριο και με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ οι νίκες είναι 3-0 για το δικέφαλο, με ένα ματς να έχει τελείωσε ισόπαλο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.